facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gone Paddling As

Gone Paddling As

Info

#events
#kick-off
#teambuilding
#skoleturer
#avslutninger
#barnebesøk
#førstehjelpskurs
#kajakkurs
#fridykking

Historie

Hos Gone Paddling kan du legge ditt neste arrangement. Enten du ønsker en dag full av aktiviteter, eller du bare vill nyte ett godt måltid med gode kolleger i en av våre lavvoer, er du hjertelig velkommen.

Adresse: Herdla Fort, 5315 Herdla
Telefonnummer: 98220810
By: Herdla
Rute: Herdla Fort
Postnummer: 5315



relaterte søk: gone paddling askøy, gone paddling bergen, gone paddling bursdag, herdla, gone paddling balestrand
Anmeldelser
Fine folk, gøye aktiviteter og flotte opplevelser på fantastiske Herdla
Mykje bra, kjekke aktiviteter i eit flott område. Bør bruke litt meir tid på å forberede seg ved store grupper.
DET VAR PÅ Herdla og ved sjø og vann som også er ett tilbud der ute.
Opprinnelig registrerte oss for en kajakktur, men vi ble informert dagen før været var for hakkete, så de tilbød Via Ferrata-eventyret som et bytte. SÅ GØY! Vår guide, Jan, var fantastisk. Anbefaler sterkt!
Veldig bra dagstur/avgang med buss fra Bergen bak OT i 3/4 timers kjøring til avgangsbasen Herdla fort total navigasjon 2 timer - topppersonalet Rince og Folkwin lunsj middag og retur med buss til Bergen .
Min kone og jeg bestilte en kajakktur og kunne ikke hatt en bedre opplevelse. De kjørte helt til Bergen for å hente oss og sørget for alt vi trengte. Guiden vår Neil var veldig profesjonell, omgjengelig og en flott fyr å snakke med. Vi følte at vi var i gode hender. Han viste oss noen kule WWII-grotter og strukturer. Neil var også supertålmodig, vi følte oss ikke stresset i det hele tatt. Beliggenheten var vakker og jeg kan ikke tro hvor mye vann vi var i stand til å dekke gode kajakker!. Lunsj var inkludert og veldig velsmakende, og det samme var den lokalt laget juicen han ga. Neil kjørte oss til og med tilbake til Bergen! Hvis vi noen gang er tilbake i Bergen-området vil vi definitivt bestille et nytt eventyr med Gone Paddling.
Vi kom ut Herdla for å klatre litt. Vi hadde en kjempefin dag med en flott guide som gjorde det hele morsommere. Noe mildt sagt utfordrende klatring, men ingenting som en gjennomsnittlig person ikke kan takle. Zip-linjer og lastenett over vannet bidrar til moroa. Vel verdt turen ut til fortet fra Bergen.
Vel verdt besøket. Jeg kom for å padle litt kajakk, og hele turen var verdt det. Minibussen var punktlig og komfortabel. Selve kjøreturen var verdt turen - naturen var, som det meste av denne delen av Norge - vakker. Ved ankomst ble vi godt behandlet og vi hadde en flott kajakkopplevelse. Været holdt ut og beliggenheten var flott. I tillegg ga lunsjpausen oss litt tid til å beundre noen ruiner av et nazifort fra andre verdenskrig. Sterkt anbefalt.
Topp kvalitet; padlet kajakk på fjordene tidlig i 2020 med Gone Paddling ved hjelp av Viator, og det var en flott dag ute. De hentet meg fra Bergen og opplevelsen var stor fra start til slutt, feilfri. Personalet der er karismatiske og kunnskapsrike om både området, kulturen og landet og bruker denne kunnskapen til å levere en virkelig god opplevelse. De tok også bilder mens vi gikk og sendte dem til oss for minnene. Mange takk!!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler