facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grøna og Nordås

Grøna og Nordås

Info

Grøna har vært skyssstasjon siden 1785.
Gjennomgår for tiden en totalrenovering.
Skal tilbakeføres til slik gården fremstod i 1850.

Historie

Grøna Skysstasjon ligger på Skreia,som inngangsportalen til Totenåsen. Plassen har historie langt tilbake til 1500-tallet og har vært både sætringsplass og skysstasjon . Familien Vingebakken kjøpte Grøna i 2011 og har siden overtagelsen jobbet med og tilbakeføre gården i den stand den fremsto på midten av 1800-tallet. Arbeidet har bestått(og består) av restaurering av eksisterende bygninger samt gjenskaping av bygninger som tidligere har stått på gården. Familien ønsker og bruke Grøna i formidling av bla. sæterkultur, ivareta historien om skysstasjons-tia,gamle mattradisjoner,tradisjonshåndverk m.m.

Vår oppgave

Gjenskape Grøna Skysstasjon slik den framsto på midten av 1800 tallet og bruke plassen til formidling av historie og kultur.

Produkter

Familien Vingebakken driver også Nordås Gårdskjøtt på Nordås Gård på Skreia. Vi er mottakere av viltkjøtt: ELG,REIN OG HJORT,samt kalve- og storfekjøtt fra våre egne dyr. Vi leverer hovedsaklig til butikk samt noe til grossist og privatpersoner, bla. fra vårt butikkutsalg på gården.

Adresse: Kongevegen 80, 2848 Skreia
Telefonnummer: 41434166
moc.liamg@nekkabegnivitsrejk
By: Skreia
Rute: Kongevegen 80
Postnummer: 2848


Anmeldelser
Eksepsjonell god service, og Norges beste kjøttråvarer! Selger og kjører ut både storfe, vilt sesongbasert, hjort- elg og reinsdyr, og noe lam. Smaker fantastisk, og en blir alltid møtt av et smil. Det er også en liten butikk på gården, med muligheten for å hente varer direkte fra produsenten. Anbefales på det sterkeste!
Her får du opplevelsen kun eit ekte gårdsslakteri kan by på, med godt utvalg både i ferskt og frossent viltkjøtt.
Etter mang forsøk,kommer Nordås kjøtt ut som nummer en-+++++ osv.
Veldig fin viltmat
Alltid hyggelig å handle her. Topp produkter og service
Førsteklasses mat
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Grøna og Nordås.

Skreia gård

åpningstider, plassering. Kongevegen 80 skreia historisk sted kart bykart, satellitt visning. Grøna og Nordås adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Grøna og Nordås. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Grøna og Nordås med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Vang Gård Vang Gård 5 km Flotte planter og omgivelser, og hyggelig og kunnskapsrikt vertskap i drivhusbutikken...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler