facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Graffoco Advokatfirma DA

Info

Vi er et lokalt advokatfirma i Ski, Akershus. Vi tilbyr juridisk rådgivning innenfor de fleste rettsområder.



"Krogh & Co Advokatfirma er et lite advokatbyrå med dyktige advokater spesialisert innenfor ulike fagområder.Hovedkontor i Ski Sentrumveien 6A, 1400 ski.Vi tilbyr juridisk bistand til privatpersoner og små og mellomstore bedrifter både ved å gi råd og ved å føre saker for retten. De fleste av våre klienter befinner seg i Follo/ østlandsområdet, men vi yter bistand for klienter over hele landet. Saker som gjelder tilstanden til fast eiendom i Norge, blir prosedert for retten i det distrikt der eiendommen ligger.Vår erfaring viser at mange søker advokatbistand først etter at en konflikt har blitt tilspisset. Vi ser ofte at vi kunne ha avverget ubehageligheter og redusert kostnader, om vi hadde blitt kontaktet på et tidligere tidspunkt."
Adresse: Sentrumvegen 6A, 1400 Ski, Norway
Telefonnummer: 41046366
By: Ski
Rute: Sentrumvegen 6A
Postnummer: 1400


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: Advokat Arverett Ski
Nærliggende lignende selskaper
Folloadvokatene Folloadvokatene 65 meter Amatørmessig fra første dialog!
Anmeldelser
Vil absolutt ikke anbefale.Brukte Eric Augustin i en bolisak for mange år siden. Han vil dra det så lenge som mulig for å få penger ut av deg. Bedre å gjøre ting selv. Verste advokaten jeg noen gang har møtt.
Fikk rask hjelp, imøtekommende, ryddige og dyktige advokater. Jeg vil takke advokat Eric Augustin og Krogh & Co Advokatfirma. Jeg er svært fornøyd med et godt resultat og vil anbefale disse advokatene på det sterkeste.
Eric & Co anbefales på det varmeste! Min erfaring knytter seg til opprettelse av testament og samboerkontrakt, noe vi fikk svært god hjelp til. Eric og hans medarbeidere er effektive, punktlige og svært kunnskapsrike.
Brukte Krogh & Co Advokatfirma til hus salg og testamente. Flinke, ryddige, ordentlige og hyggelige. Veldig fornøyd med jobbene de utførte.
Helt topp - enkelt og kjapt
Fikk god hjelp med fordeling av arveoppgjør
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler