facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grains Bakeri og Café

Grains Bakeri og Café

Info

Grains er et fransk håndverksbakeri på Majorstuen. Vi baker alt på stedet så du kan nyte de diggeste franske smakene ferskt hver dag.



"Grains er et fransk håndverksbakeri, konditori og brasseri. Vi baker surdeigsbrød og bakst hver natt, lager kaffe, crêpe, galette, og serverer digg øl & vin!"
Adresse: Valkyriegata 21, 0366 Oslo, Norway
Telefonnummer: 93010994
By: Oslo
Rute: Valkyriegata 21
Postnummer: 0366


åpningstider

Mandag: 07:00 - 18:00
Tirsdag: 07:00 - 18:00
Onsdag: 07:00 - 18:00
Torsdag: 07:00 - 18:00
Fredag: 07:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 18:00
Søndag: 09:00 - 18:00


relaterte søk: Grains åpningstider, Grains Nordre Aker, Grains Frysja åpningstider, Grains Instagram, Fransk bakeri Oslo, Frysja cafe, Zettle Grains, Valkyriegata 21
Anmeldelser
Dette likte jeg!! Spennende meny, anbefaler en tur hit Prøv gjerne deres crepes med gode oster og kombinasjoner. Nammm
God kaffe, gode bakevarer og en veldig blid og service vennlig jente bak disken.
Eksklusiv bakeri og kafé med fransk atmosfære, sentralt beliggende ved Majorstuen T-bane stasjon. Maten produseres på stedet. Lekre og velsmakende kaker og bakevarer, samt enkle småretter som baguetter. God kaffe! Fra kl 17.00 tirsdag-søndag serveres enkle retter, ofte med en eksperimentell tilnærming til norske klassikere. For eksempel svele med grønnkål, østerssopp, trøffelmajones og blåskimmelost. Klassisk interiør, imøtekommende personale.
Kom dit seint,mye av godsakene var borte men dette var også kjempegodt Royal mango.
Mitt #1 favoritt brasseri og bakeri/kafébar i Oslo. Savner du Frankrike? Men har ikke råd til en tur til Frankrike!? "Dan" på Grains fikser det. Lett! Stemningen altså. Ikke billetter til Paris...
Koselig/søte, betjening/naboer. Gode kaker
Fint sted og god kaffe. Som tidligere beboer i Sveits og Frankrike ble jeg lykkelig over å Finne et sted de solgte flan og cannele. Men jeg ble skuffet. Førstnevnte var ok, om enn helt ulikt det jeg kjenner fra Frankrike, og canneleen var brent på toppen og slett ikke god- helt feil smak. Da slipper jeg å dra hit igjen.
Veldig hyggelig café med ferske bakervarer bakt på huset og påsmurte baguetter. Skikkelig kaffe har de og! Sentralt plassert rett ved Majorstuen T-bane!
Herlig fransk atmosfære Cafe au lait og en tart aux fraises er en vinner Litt trangt mellom bordene og litt trege med å rydde bordene lørdag trekker litt ned.
Crepes og kaffe av god kvalitet. Herlig sted for helgebrunch.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Grains Bakeri og Café med offentlig transport


Majorstuen 40 meter
1N
25
46
Majorstuen 70 meter
1
1E
2
3
4
5
Majorstuen 100 meter
20
28
Majorstuen 100 meter
11N
12N
Majorstuen 110 meter
11
19

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler