facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gran IL Turn

Gran IL Turn

Info

Gran IL Turn tilbyr gymnastikk for partier fra 3 år og til seniornivå for gutter og jenter.
Påmelding: www.granil.no/Turn/Toppmeny/Bli-med!.html
Årshjul: www.granil.no/Turn/Toppmeny/Arrangement.html

Historie

Turngruppa i Gran IL tilbyr partier fra 3 år og til seniornivå for gutter og jenter. Nøster, gymhjul, troppsgymnastikk og frittstående
Alle turntreninger er på Hadeland Videregående Skole i den nye turnhallen med grop og trampoline.

Gymlek! Her legges det mest vekt på lek og moro, og det tas sikte på å drive med varierte øvelser. Det gis også et innblikk i hva gymnastikk og turn er. Nøstene deltar med oppvisning på lokale arrangementer 2 – 3 ganger i løpet av året. Vi har 3 partier med trening tilpasset alder, det er derfor viktig at du melder på riktig i forhold til fødselsår. Trener har mange års erfaring fra turn og undervisning i turn, og har med 2 hjelpetrenere.
Treningsavgift kr. 500 pr. halvår.

Turn og lek, 6 - 9 år (1. - 4. klasse) Nybegynner:
For gutter og jenter som ikke har turnet før! Her legges det vekt på mye lek og moro med varierte øvelser. Øvelser fra Idrettens Grunnstige introduseres. Partiet deltar med oppvisninger på lokale arrangementer 3 – 4 ganger i løpet av året, og på barnekrets-turnstevnet i juni.
Treningsavgift kr. 600 pr. halvår.


Turn og lek, 6 - 7 år (1. og 2. klasse):
For både gutter og jenter som har turnet før! Her legges det vekt på mye lek og moro med varierte øvelser. Det blir litt mer gymnastikk og turn enn for nøstepartiene. Øvelser fra Idrettens Grunnstige introduseres. Partiet deltar med oppvisninger på lokale arrangementer 3 – 4 ganger i løpet av året, og på barnekrets-turnstevnet i juni.
Treningsavgift kr. 600 pr. halvår.


Turn , 8 - 9 år (3. og 4. klasse):
For gutter og jenter som har turnet før! Her trener vi på det aller meste. Hovedvekten vil ligge på gymnastikk og turn. Vi fortsetter også med øvelser fra Idrettens Grunnstige. Partiet deltar med oppvisninger på lokale arrangementer 3 – 4 ganger i løpet av året, og på barnekretsturnstevnet i juni.
Treningsavgift kr. 600 pr. halvår.



Troppsgymnastikk, rekrutt, 10 - 13 år:
Vi trener aktivt i trampett og tumbling/-matteøvelser pg trampoline. Prøver også enkelte øvelser i tradisjonelle turnapparater. Det legges vekt på mykhet, bevegelighet, styrke og spenst. Vi fortsetter med øvelser fra Idrettens Grunnstige. Vi deltar i lokale oppvisninger og på barnekretsturnstevnet i juni.
Treningsavgift kr 700 pr. halvår.



Troppsgymnastikk, rekrutt, 9 - 12 år, KONKURRANSEPARTI:
Her spesialiseres det på trampett, tumbling, Vi deltar i konkurranser innen trampett og tumbling på kretsnivå for de som fyller 11 år og eldre, hvorav en konkurranse er utenfor kretsen, samt lokale oppvisninger og barnekretsturnstevnet i juni. Turner må ha erfaring fra turn. Uttak til partiet etter prøve/samtale med trenere.
Treningsavgift kr. 1250 pr halvår. (tirsdag og torsdag)



Troppsgymnastikk Junior/Senior, 13 år og eldre, KONKURANSEPARTI:
Her spesialiseres det på trampett og tumbling. Vi deltar i konkurranser innen trampett og tumbling på kretsnivå, hvorav en konkurranse er utenfor kretsen, samt lokale oppvisninger og barnekretsturnstevnet i juni- Turner må ha erfaring fra turn, og være innstilt på å delta på høstens konkurranser. Vi setter også krav til oppmøte på 2 treninger i uka. Uttak til partiet etter prøve/samtale med trenere.
Treningsavgift kr. 1500 pr halvår. (mandag og onsdag)



Troppsgymnastikk Junior/Senior, 13 år og eldre. Lett øvet/nybegynnere:
Her trener en trampett, tumbling og trampoline. Vi starter med grunnleggende turnøvelser for å få trent inn basisferdigheter. Det er ikke krav om å konkurrere.
Treningsavgift kr. 700 pr. halvår.



Gymnastikkhjul 12 år og eldre, nybegynner og viderekommende:
Her gis det grunnleggende trening i øvelsen gymnastikkhjul, som gymnaster fra Gran IL har hevdet seg godt i på nasjonalt nivå. For nybegynnere kreves grunnleggende turnferdigheter, for viderekommende kreves kvalifisering.
Treningsavgift kr. 700 pr. halvår.



Gymnastikkhjul spiral, 12 år og eldre:
På dette partiet gis det grunnleggende trening i øvelsen gymnastikkhjul spiral. Her vippes gymnastikkhjulet over på den ene ringen og ruller hele tiden på kant. Hjulet beveger seg i sirkel. Også her utføres gymnastiske øvelser mens hjulet er i bevegelse. For nybegynnere og viderekommende. Må ha erfaring fra gymnastikkhjul
Treningsavgift kr. 700 pr. halvår.



Seniorspretten:
For voksne gutter og jenter, turnforeldre og tidligere turnere som ønsker å trene på trampoline og enkle turnøvelser, men ikke konkurrere. Trener er tidligere hovedtrener i turngruppa, så her blir det bra veiledning!
Treningsavgift kr. 650 pr. halvår.

Alle våre partier er både for gutter og jenter

Medlemskontingent til Gran IL kommer i tillegg til treningsavgift.

Adresse: Hovsgutua, 2750 Gran, Oppland, Norway
By: Gran
Rute: Hovsgutua
Postnummer: 2750



relaterte søk: gran il idrettsskole, granspretten 2018, gran idrettspark
Nærliggende lignende selskaper
Gran IL Badminton Gran IL Badminton 190 meter Trener i den nye hallen på Gran (Hadeland vdg) MANDAGER kl 1830-2000 (yngres) 2000-2...
Gran IL Fotball Gran IL Fotball 346 meter Offisiell Facebookside for Gran IL Fotball.
Foreningen Norden Gran Foreningen Norden Gran 2 km Vi arbeider for å styrke og utvikle et folkelig nordisk samarbeid, styrking av nordis...
Østre Gran Bygdekvinnelag Østre Gran Bygdekvinnelag 3 km En informasjonsside for aktiviteten i Østre Gran Bygdekvinnelag.
Hadeland Hundeklubb Hadeland Hundeklubb 6 km Supert trenigsstrvne. Gode vafler. Litt kaldt. Hyggelige folk.
Gran frivilligsentral Gran frivilligsentral 8 km Gjør en veldig god jobb.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Gran IL Turn med offentlig transport


Hadeland videregående skole 90 meter
103
112
126
451
452
453
454
455
456
457
458
465
Skolelia Kiwi 230 meter
459
460
Smietorget 310 meter
459
460
Granvang 390 meter
457
459
460
HOV Hovsvegen 440 meter
455
456
457
458
459
460
465

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler