facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Granåsen & Bergflødt Resorts

Info

2 av Norges fineste hoteller har endelig slått seg sammen til et unikt firma. Granåsen & Bergflødt Resorts holder foreløpig til i Hadeland (Norges perle)!

Historie

Det hele startet i Mai 1998, og videre i April 2012. Den nye arvingen av Bergflødt Resorts ble skutt ut av den daværende eieren. Allerede i 10-års alderen begynte Aina å interessere seg for Hotellbransjen. Hun lagde frokostbuffeer og styrte familiens økonomi. Den 16 mai 2010 skulle det skje, den oransjehårede jenta skulle ta over hotellet.
I April 2012 tok den andre arvingen over en forlatt bygning i Gran sentrum. Lite visste hun da, om at dette kom til å bli hennes nye liv. Allerede da leide hun inn mennesker i en alder av 14 år, som skulle gjøre dette til hennes nye hotell. Det var hennes avdøde bestefar Kåre Kurt Flatum som hadde etterlatt denne bygningen. Innen 2013 stod både Granåsen og Bergflødt Resorts klare for besøkende gjester fra hele verden. Siden den gang har det strømmet inn gjester fra Norge, Amerika, Indonesia, New Zealand o.s.v.
23. Januar. 2014 møttes hotellarvingene over en kopp kaffe på en av Grans fineste kafeer. Der ble det utvekslet gode ord, og innen 3 uker var det bestemt at hotellene skulle nå bli en ny hotellkjede.
Mange kjente gjester har satt sine føtter inn igjennom disse dørene:
Selena Gomez,
Jennifer Lopez,
Barack Obama,
Nelson Mandela,
Elvis Presley,
Marliyn Monroe,
Zac Efron og
Moder Teresa.

Innkludert i prisen har vi mange fasiliteter:
Spa, frokostbuffeet, treningssenter, turer i skog og mark, hoppbakke, basseng, jacuzzi, løpebane, volleyball, håndballbane, fotballbane, vannpolobane, sjakkbrett, dart, tv på alle rom, crocket, scene, dansematte, singstar, karaokebåt, eget fiskevann, naturvernet område, bjørnepark, fornøyelsespark, countryfestival, besøk av kjente fjes som Morgan & Ola-Conny og 1000 kvadratmeter med hundepark.
Håper du tar turen innom Granåsen & Bergflødt Resorts og har det alle tiders!

Adresse: Granåsveien 117, 2750 Gran, Oppland, Norway
Telefonnummer: 90000000
By: Gran
Rute: Granåsveien 117
Postnummer: 2750


Nærliggende lignende selskaper
Sanner Hotell Sanner Hotell 3 km Vi hadde nylig vårt drømmebryllup hos Sanner Hotell. Det var helt magisk fra start ti...
Hotell Hadeland Hotell Hadeland 3 km Trivelig sted, hyggelig personale og nydelig mat.
Helgaker Gård Helgaker Gård 4 km Helt fantastisk! Både stedet og eiere:
Lygnasæter Hotell Lygnasæter Hotell 14 km Veldig greit å stoppe her for å få en liten pause og litt mat.
Lygnasæter Hotell Lygnasæter Hotell 14 km Veldig greit å stoppe her for å få en liten pause og litt mat.
Lygnasæter Hotell Lygnasæter Hotell 14 km Flotte skiforhold 20 m fra hotellet og 4-retters middag på kveldstid er noe av det so...
Anmeldelser
Bokassa, Ghost og Metallica i Granåsen Banda leverte til topp klasse, men desverre så gjorde ikkje Trondheim Concerts det. Dårleg organisering av mat/drikke/shuttlebuss kø.
Fin plass og starte en tur i bymarka sommer som vinter. Det er også en stor og fin konsert plass på somneren.
Fint område for trening og tur. Det er også mulighet å ta seg til topps i hoppbakkene på eget ansvar, da bør du ikke lide av sterk høydeskrekk...
Konserter. Sportslig aktiviteter. Utsikt hvis du liker trapper. Kjendis møter. Ryddigt annlegg
Fint sted for konserter men elendig logistikk. Tar evigheter for å få kjøpt øl, gått på toalettene og for å komme seg ut etter en konsert.
Var her for å se Metallica. Hadde vært bedre om scenen hadde vært høyere, og bakken hadde skrådd mer, da det var vanskelig å se noe gjennom bakhodene til folk.
Nye bakker åpnet 1. Feb 2023
Sprang Redbull 400; #gøy #slitsomt #mestring #påtoppen
Veldig bra skianlegg, sommer og vinter.
Hadde en fint tur dit, og det gikk fint ant å gå til toppen og se utover hele byåsen
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler