facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Great Gandhi

Great Gandhi
Adresse: Storgata 4 B , Bodø 8006, NO
Telefonnummer: 75 52 60 30
By: Bodø
Rute: Storgata 4 B
Postnummer: 8006


åpningstider

Mandag: 11:00-23:00
Tirsdag: 11:00-23:00
Onsdag: 11:00-23:00
Torsdag: 11:00-23:00
Fredag: 11:00-00:00
Lørdag: 11:00-00:00
Søndag: 11:00-22:00


relaterte søk: great gandhi lokale, restaurant bodø, indisk taj tandoori bodø meny, bjørk bodø, indian taj tandoori bodø meny, china garden bodø, take away bodø, panda bodø
Anmeldelser
God mat, trivelig betjening, fornuftige priser.
Mye mat for pengene!
God sterk indisk mat,noe trangt da de har stappet inn litt for mange bord i småe lokaler.Ellers rask og hyggelig servering,men litt dyrt.
Veldig god indisk mat. Familien plukker ofte opp take away herfra. Hyggelig betjening og grei pris.
Helt meh. Smakløst og kjedelig mat, ihvertfall til å være indisk. Får bedre nanbrød på matbutikken også. Servitørene var ikke mye blide heller. Ekstremt skuffet, spesielt for den stive prisen!
Dårlig servering, skitne tallerkener, dårlig kundeservice. Min første og siste besøk på denne restaurant. Jeg har spist mat på mange indiske restauranter men har ikke smakt så dårlig mat og kunde behandling. Anbefaler ikke.
Smaksløs og overpriset mat. Bordet var skittent med gjenværende matrester fra tidligere kunder. Servitøren fremstod som lite engasjert i jobben sin. Ingen såpe eller papir på WC. Styr unna og prøver heller Larsen mat og vinbar
Spurte om jeg kunne erstatte den enorme mengden ris som noen av rettene har med grønnsaker. Det gikk ikke da de hadde lite grønnsaker. Kunne heller ikke kombinere to retter slik at vi fikk servert noe annet enn ris. Det var dessverre heller ikke mulig. Da gikk vi 10 meter til neste spiseplass.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Great Gandhi.

Bodø ındisk

åpningstider, plassering. Storgata 4 B kart bykart, satellitt visning. Great Gandhi adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Great Gandhi. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Great Gandhi med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler