facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Green Adventure AS

Green Adventure AS

Info

Vi distribuerer GROWERS CUP og RESTUBE til forhandlere i Norge.
Green Adventure AS er et nordnorsk distribusjonsselskap innenfor Outdoor- og Sportssegmentet. Miljø, fairtrade og etisk handel er viktige verdier for oss.

Historie

Green Adventure AS er et nordnorsk distribusjonsselskap innenfor Outdoor- og Sportssegmentet. Miljø, fairtrade og etisk handel er viktige verdier for oss og vi er opptatt av at produktene våre er økologiske og produsert på en bærekraftig måte.

Vi er hovedimportør av produkter fra:
• RawBite - som er økologiske frukt- og nøttebarer laget av 100% naturlige råvarer. Rawbite fås i 8 smaksvarianter og er økologisk, gluten- og laktosefri og uten tilsatt sukker.

• Growers Cup - er økologiske og fairtrademerkede kaffe- og tebryggere, perfekte for turliv. Du brygger fersk kaffe som alle er Single Estate Special (kommer fra de beste kaffemarkene fra en bestemt kaffefarm eller et kooperativ). Hemmeligheten bak Kaffebryggerens smagfulle brygg, finner du i et patentert og revolusjonerende filterbrygg-design. Dette kombinerer de beste elementene fra et ”pour-over” filterbrygg og en presskanne, og gjør dermed Kaffebryggeren helt unik.
Våre tebryggere er basert på samme prinsipp og består av eksklusiv helbladet infusions te og er økologisk og 100% naturlig. Inneholder ekte frukt- og bærbiter, naturlig aroma og ingen tilsetningsstoffer eller E-stoffer.

• Restube er din sikkerhetsbackup for alle typer aktiviteter i og rundt vann. Produktene er små, har lav vekt og kan bæres rundt livet eller på en sele uansett hvor du er eller hva du gjør. Om nødvendig, trykk på avtrekkeren og Restube blåses i løpet av sekunder. Produktene er utviklet i Tyskland og i samarbeid med profesjonelle livreddere.

Adresse: Strandveien 31, 8533 Bogen i Ofoten
Telefonnummer: +47 975 43 533
on.erutnevdaneerg@tsop
By: Bogen i Ofoten
Rute: Strandveien 31
Postnummer: 8533


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler