facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grill's Ville

Grill's Ville

Info

Using only the freshest ingredients that are sourced locally whenever possible, we have a talent for gourmet-style burgers at honest prices.

Adresse: Frognerveien 9 B , Oslo 0257, NO
Telefonnummer: 22 43 77 44
moc.liamtoh@elliv-sllirg
By: Oslo
Rute: Frognerveien 9 B
Postnummer: 0257


åpningstider

Mandag: 10:00-21:30
Tirsdag: 10:00-21:30
Onsdag: 10:00-21:30
Torsdag: 10:00-21:30
Fredag: 10:00-03:00
Lørdag: 11:00-03:00
Søndag: 11:00-21:30


relaterte søk: grills ville anmeldelse, kverneriet, burger frogner, kverneriet solli, burger oslo, munchies oslo, munchies frogner, burger joint
Anmeldelser
Nydelig burger. Hadde blue chese varianten. Prøver gjerne flere. Hyggelig betjening. Mye takeway her. Kan være kjekt å vite at de har oppe til 4 i helgen. kan være en sesongting?Mat: 5/5
Var god og varm burger første gang. Litt skuffende andre gang, men fortsatt ok.
Akkurat bedre en McDonalds. Først inntrykket ble dårlig når de hadde bilder på veggen av burgere som ikke er på menyen.... Jeg så bilde på veggen og tenkte den ser god ut.... Men nei.... Det var bilder fra en anen restaurant?
Har alltid pleid å kjøpe dobbel Chili burger med kylling fra dere. Denne gangen fikk jeg en burger som det dessverre smakte brent av kjøttet. Håper på en annen opplevelse neste gang
God mat til en god pris. Rask ekspedering. Vi har bare hatt hyggelig opplevelser med mat, betjening og kommer stadig tilbake. Anbefaler en tur innom eller take away. Parkering: Kun gateparkering Tilgjengelighet med rullestol: Trapper opp. Men ring restauranten og er sikker på de er behjelpelig og finner en løsning. Veldig flinke og vennlig betjening.
Valgte å bestille fra dem siden prisene var litt høye/så bra ut og hadde store forventinger, men endte med å få småe båtpoteter istedet for fries som står på " Big cheese meal deal "også fikk jeg ikke aioli som skal være inkuldert. Da ringer jeg inn og hører hvor aiolien min var så hører jeg bare " Beklager, den har blitt glemt. var sikkert fort i svingene, håper du får den neste gang når du bestiller " Dette var det beste de kom med som unnskylding. Veldig bra! veldig bra nå sitter jeg og spiser tørre kjipte småe båtpoteter uten noe dressing, veldig bra!
Dårlig service. Ansatte fremstår dessverre frekke og ganske sure. Vi betalte for menyer og fikk kun burgere.
Veldig god og saftig kylling burger. Men kassa dame burde smile litt. Var så sur, følte meg ikke velkommen. Men men måtte smake på maten. God mat anbefales.
Ikke dra noen andre steder. Dette ER stedet du leter etter
Desidert dårligste burger jeg noensinne har smakt. Spesielt dårlig med tanke på at de kun har burgere på menyen. Den vegansk burgeren det er snakk om. Kjedelig tilbehør, og ekkel patty.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Grill's Ville.

Oslo hamburgere

åpningstider, plassering. Frognerveien 9 B kart bykart, satellitt visning. Grill's Ville adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Grill's Ville. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Grill's Ville med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Munchies Munchies 64 meter
Kverneriet Kverneriet 269 meter
Deli Bite Deli Bite 858 meter
Burger Joint Burger Joint 867 meter
HQ BRGRS HQ BRGRS 872 meter
Frognerstranda Kro Frognerstranda Kro 875 meter
Beach Club Beach Club 926 meter
Troys Burger Troys Burger 975 meter
Burger King Burger King 978 meter
Burgerhouse Burgerhouse 989 meter
Kebabbiten Kebabbiten 1 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler