facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grillgunn

Historie

Grillkjøkken :)



"Gatekjøkken - Fast food"
Adresse: sentralbaneveien, 8370 Leknes
Telefonnummer: 76081778
By: Leknes
Rute: sentralbaneveien
Postnummer: 8370


åpningstider

Mandag: 19:00 - 23:50
Tirsdag: 19:00 - 23:50
Onsdag: 19:00 - 23:50
Torsdag: 19:00 - 23:50
Fredag: 19:00 - 02:00
Lørdag: 19:00 - 03:00
Søndag: 18:00 - 23:00

Anmeldelser
Jeg synes maten er god, og fin beliggenhet. Moderate priser som er rimelig mæ mat mengden man får. Enste negativet er vis du kommer på en helg kveld og besiller mat så må men sjekke maten/kviteringa før man drar før å faktisk vite de fikk med seg alt.
Vess du prøva å reng tel dem så e det som å spæl i Lotto Vess du bestill nåkka å sei uten tomat eller uten løk så e du bombesikker på at de tar på begge deler
brukte en halv time på å lage pølse med pomfri
Ikke anbefales. Null kvalitet .
Tørr burger, var mere kinakål med kjøtt til, smakløst
Anbefaling: Det er faktisk verdt det å kjøre til Harstad sin burgerking istedenfor å stikke innom Grillgunn. Tenker du fortsatt at det er verdt et besøk til Grillgunn så har jeg noen harde fakta her: 1. Om du bestiller en såkalt burger tallerken så får du faktisk ikke med pommes frites, men prisen for maten øker endel. Så ville nok bare bestilt en burger uten tallerken. Økonomitips. 2. Når du skal bestille maten din så må du belage deg på å stå i luken i en halvtimes tid før du får hjelp, dette er etter du har stått en halvtimes tid i kø. 3. Du blir ikke ropt opp når maten din er klar, derfor er det bare å stille seg i kø med engang du har bestillt for å mase etter om maten din er klar. Er den ikke det, så må du ta deg en runde til. 4. Bruk headsett, for du vil helst ikke overhøre det de ansatte prater om. 5. Kast maten. Til informasjon så har jeg aldri delt ut anmeldelser med 1 stjerne, og har ikke lyst til dette selvom jeg fikk migrene av kø systemet.
Ihjelstekt smakløst kjøtt. Værste burgeren kjøttet jeg har spist i Norge på mine snart 40 år. Kebab tallerken det samme. Opp fra en til to stjerner siden brød og salat og dressing var bra. Ikke gjør som oss å spise ute, 42.3 måser sikler og B... Over maten din... Eller enda bedre. Spar kaloriene og pengene og spis ordentlig mat. Fordi det var ikke vært å gå i fast food coma for denna maten... Potensialet er her om de bare hadde hatt kjøtt med smak tilberedt på rett måte. De må også fikse ett digitalt online bestilling system siden de ikke tar telefonen..... Ikke det att jeg kommer til å bestille mat her igjen, men om de leser dette og vil forbedre seg.
Gode priser, rask betjening og utlevering av mat. Maten derimot holdt en veldig lav standard, selv for gatekjøkken mat å være. Vi bestilte kebabsnadder og en 250g cheeseburger av rent storfekjøtt. Burgeren var stekt tørr, og møtte ikke forventningene. Men kebabsnadder tallerken var den absolutt største skuffelsen. Det var pommes med strø av svidd kebabkjøtt. Hadde heller tatt sjansen på bensinstasjonen ved siden av for en burger.
Kom for å bestille, jentene i kassen overså meg først i 10 minutter . Når jeg da spurte om jeg kunne bestille fikk jeg beskjed om snart. Så gikk det nye 5 minutter. Før hun kom og tok ordner min men lang ventetid på mat. 20 minutter etter jeg bestilte og maten er enda ikke ferdig.
Kan være mye trafikk/venting hær, men stort sett går det bra. God varm mat +++ og ferdig på 10-15 min.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Grillgunn med offentlig transport


Leknes lufthavn 350 meter
Lufthavnveien kryss 380 meter
300
741
765
Lufthavnveien kryss 390 meter
Lufthavnveien kryss 390 meter
300
741
765

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler