facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grillhuset Røroskjøtt

Info

Vi kjenner bonden, kua og oksen og vi vethvor lammene beiter. Kjærligheten til Rørostraktene og til faget vårt gjør at det smaker litt ekstra.

Historie

Vi er en liten aktør med et stort hjerte. Vi kjenner bonden, kua og oksen og vet hvor lammene beiter. Kjærligheten til Rørostraktene og til faget vårt gjør at det smaker litt ekstra.
Gjennom vårt samarbeid med Røros Slakteri AS, kan vi spore slaktene tilbake til hver enkelt produsent. Vi har dermed en unik tilgang på kortreist, lokalprodusert kjøtt. Vi ønsker å presentere våre grillretter hvor gjesten får velge sitt eget tilbehør som er hentet så nært som mulig.
Den spesielle smaken kommer fra glødende kull som flammer opp i et lukket kammer i vår grillovn.
Vi ønsker deg og dine venner velkommen til smaken av Rørostraktene.



"Grillhuset Røros er en liten restaurant med 22 sitteplasser i kjelleren i Kjerkgata 8, hvor slakter Krog holdt til. Her har det også vært delikatessebutikk. Mattradisjonen står dermed sterkt i dette lokalet, og her er du velkommen til en matopplevelse med tre eller sju retter, i trivelige omgivelser. Vår lidenskap er å servere deg en helhetlig og uforglemmelig måltidsopplevelse."
Adresse: Kjerkgata 8, 7374 Røros
Telefonnummer: 40606700
on.tesuhllirg@tsop
By: Røros
Rute: Kjerkgata 8
Postnummer: 7374



relaterte søk: grillhuset røros meny, vertshuset røros, restaurant røros, kaffestuggu røros, røros kjøtt restaurant, ottos røros meny, pizza røros, sushi røros
Nærliggende lignende selskaper
Kaffestuggu Kaffestuggu 64 meter Da vi bestilte to kopper kaffe ,en caramel pudding og røroris,var det kl 14:21. Vi fi...
Trygstads Kaffehus Trygstads Kaffehus 64 meter God mat og hyggelig betjening
Peder Hiort Mathus Peder Hiort Mathus 96 meter Som reiseblogger blir det mange restaurantbesøk, men denne slår alt. Fantastisk mat, ...
Lauritzen&Bruse Lauritzen&Bruse 114 meter Trivelig familierestaurant midt i Røros sentrum. A lá carte meny, hamburger meny, piz...
Gallas Gallas 12 km Flott sted med mye atmosfære. Mat og service i toppklasse
Anmeldelser
Vi hadde 3-retters menyen til middag etter julemerked. Det var kjempe deilig og servicen er veldig bra. Dette anbefales.
Vi var på jakt etter en ok middag, to sultne arbeidsfolk trengte mat i magen. Da vi ikke kjente til plassen fra før, bestemte vi oss for først å sjekke menyen. Maten er sikkert god, men prisene på denne lille "bula" i kjelleren er noe av det sykeste jeg har sett. Vi bestillte aldri, da et fiskestykke til godt over 800 spenn var laaaaangt fra aktuelt. Kveite er faktisk ikke laget av gull....
En liten restaurant med fantastisk mat. Store porsjoner så ingen grunn til å være redd for ikke å bli mett. Få sitteplasser så sørg for å bestille bord.. Veldig mange innom som ikke hadde bestilt og som måtte snu i døra. Skal du til Røros er dette et sted du bør prioritere.
Grillhuset kan anbefales på det sterkeste! Slow Food Røros hadde Smørbrød med Poul i kveld og fikk en fantastisk innføring i danske smørbrødlaging med mange lokale råvarer. Øl og snaps hører selvfølgelig med til!
En anonym fasade, et lite og intimt lokale. Nydelig mat, både når det gjelder tilberedning, presentasjon og nytelse. Ekstrem god service. Og så var toalettet en hyggelig overraskelse!
Det blir årlig tradisjon å dra hit fremover! Utrolig mat, god atmosfære og top top personal! Sådan!! Update: var her igjen i år og stedet skuffer ikke. Imøtekommende personal, rent og fint og en atmosfære og mat som er verdt hver krone. Gleder meg alt til neste år!
Nydelig mat av lokale råvarer, spennende vinpakke, god stemning og særdeles hyggelig og kunnskapsrikt personale. Anbefales!
Indrefilet, hasselbackpoteter.....anbefales på det sterkeste, pris og kvalitet samsvarer. Servicen er noe av det beste du kan få. Rakk dessverre aldri å ta noen bilder av maten da øynene ikke klarte å vente. Medium minus minus, perfekt indrefilet. Dette skal gjentas vær du trygg. Takk Jens, for hyggelig traktering. 2022: Ny sjef på plass, det gledes til neste besøk.
Kjempegod mat og nydelig service! Som førstegangsbesøkende på finere restaurant var eg spent på om me var «fine nok gjester», men bekymringen var uten grunn: her føler du deg velkommen frå første steg inn døra! Ein perfekt stad for ein god og mettande matopplevelse der lokale råvarer er stjernene på tallerkenen
En koselig intim restaurant i gågaten på Røros. Selve restauranten er ikke særlig stor og skal du være sikker på du får mat MÅ du reserver bord. Hyggelig personale og en varm atmosfære. Nydelige smaker og fantastisk flott mat med nydelig presentasjon. Du kan velge mellom treretters meny basert på kjøtt, fisk eller vegetar. Kokken presentert normalt hvert rett ved servering, selv om det uteble ved servering av min hovedrett. Når du er i Røros anbefales virkelig et besøk på Grillhuset Røros.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler