facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grimdalstunet

Grimdalstunet

Info

Grimdalen var barndomsheimen til bilethoggaren Anne Grimdalen. I dag er Grimdalen eit freda gardstun og eit skulpturhus med arbeider av Anne Grimdalen.

Adresse: Grimdalen, 3880 Dalen, Telemark
Telefonnummer: 35077797
By: Dalen
Rute: Grimdalen
Postnummer: 3880



relaterte søk: grimdalstunet åpningstider, vest telemark museum, grimdalstunet 2018, eidsborg stavkirke
Anmeldelser
Ett flott museum med både en utedel og en innedel. Ute er det nydelige skulpturer og bygninger helt tilbake til 1600 tallet. Her kan man i ro og mak vandre rundt og se og ta bilder av skulpturer og ta på bygninger som er nærmere 400 år gamle. Man kan kjøpe en kopp kaffe og ett kakestykke som kan nytes enten utenfor eller inne. Man betaler en slant for å se alt det flotte som da er på innsiden av galleriet. Her er skulptur, bilder, malerier og mye mer. Man kan også velge blant 4 filmer i ett lite film rom. Vel verd ett besøk.
Flott sted, med vakkert tun, som det er verdt å se . Betalte ikke for å se utstillingen, så den kan jeg ikke uttale megom.Besøkte stedetPå en ukedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesNei
Sjarmerende gårdstun med 11 bygninger, alle opprinnelig satt opp her bortsett fra museumsbygget.Anne Grimdalen, anerkjent skulptør vokste opp her. Natursti.Tunet med mange skulpturer er tilgjengelig hele året.
Flott utstilling av en kunstner jeg kjente lite til, selv om alle i Oslo har sett utsmykningene hennes. Historisk bevart gårdstun der sauer fortsatt beiter.
Fin kunst, og et koselig sted. Hyggelig guide.
Fin skulpturpark og museum.Besøkte stedetPå en ukedagVentetidIngen ventetidForhåndsbestilling anbefalesNei
Flott kunstmuseum, absolutt verdt et besøk
Fin utstilling. Hyggelig tun utenfor. Vi hadde en hyggelig lunsj der.
Stemningsfull plass med historisk sus.
Autentisk, historisk og moderne
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler