facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grimen Camping

"We are from Grimen Camping, established since 1951, the oldest one in Bergen!"
Adresse: Hardangervegen 265 , Nesttun 5226, NO
Telefonnummer: 55 10 25 90
By: Nesttun
Rute: Hardangervegen 265
Postnummer: 5226



relaterte søk: lone camping, bergen camping park, bratland camping, camping fana, midttun camping, campingplasser bergen og omegn, camping bergen, camping arna
Anmeldelser
Bilder og omtale i brosjyren er nok også fra 50 tallet... Skittent, slitt, bråkete... Ser ut som en perle på bildene, men fy, var nesten litt ekkelt å sitte/ligge i møblene. Å spise på terrassen var bare å glemme... Eneste positive, var en ung dame i resepsjonen! Rom: Grusomt Sikkerhet: Ingen. Tett i tett med biler og hytter. 'En rømningsvei, inn og utkjørsel... Fremkommelighet til fots: Umulig Interessante detaljer: Ingen
Veldig hyggelig og avslappet vertinne. Ordningen var enkel - finn en plass og betalt ved utsjekking. Koselig område. Mulig å leie kano for 2 timer for kun 100 kr og nyte den fine utsikten fra vannet. Eneste vi savnet var en regel om at det skal være stille etter en viss klokkeslett ved teltområdet. Vi hadde en familie som nabo som var oppe til langt over midnatt, satt ute og pratet høyt.
Veldig full plass. Men rent på toalettene. Bare 2 dusjer. Det skulle ha vert noen knagger til å henge opp klærene sine. Men hyggelig personale. Alt gikk over telefon og betale med Vipps. +/- 30min til Bergen sentrum.
Hadde større forhåpninger om plassen utfra responsen etter bookingen med mailer. Prøvde å komme i kontakt pr tlf før ankomst, men endte opp med å sende mail. Prøvde også å oppnå direkte kontakt etter ankomst og en kjapp inspeksjon av hytten, også her ble mail løsningen. Har heller ikke fått noen respons på mailen som ble sendt med listen over mangler *løst toalettsete gjør at det blir ustødig *defekt taklampe, vegglampe er montert for langt unna stikk kontakt. *tv virker ikke, til tross for 2 fjernkontroller. *støv henger fra hjørner i tak og ned mot bord. *generelt dårlig renhold av hytte. Så om målet ditt bare er en rask dusj og ei natts søvn så kan dette være en plass for deg, om du da ikke har noe imot listen over.
Fint beliggenhet. Campen bærer preg av å være gammel og kunne trengt oppgradering på servicehuset. Ubemannet resepsjon, ring nr på døren. Personen som svarer kan kun engelsk. Finn deg en plass og vipps til campen. Virker lite profft. 250 kr pr natt for telt og bil, men da er dusj og klesvask/tørk inkludert.
Vi sjekket akkurat inn med telt, og opplevde utrolig hyggelig betjening og gode priser. Trekker en stjerne for veldig gjørmete plen sikkert pga bobiler, men vi fant en flott plass og har rigget oss til for to netter.
Ringte og spurte om mulighet for å sette opp lavvo. Svaret lød irritert og høglytt ''du har ringt til meg før, eg kjenner igjenn istemmen din. Vi leier ikke ut til slikt!!''. Dette var første gang jeg har ringt en camping plass. Så vil si at servicen her kan vere noe, ehm, uhyggelig. Nabocampingen deres var derimot meget hyggelig og kan anbefales :
Svært liten plass, men billig. Steinete strand med fiskemuligheter. Ett lekeapparat for unger. Så årsaken til lav karakter: 2 dusjer helt uten knagger eller hyller og kun en knøttliten benk på deling mellom de to dusjene. Legg til at du med to barn havner bak en familie med 3 barn, uproblematisk i seg selv, men det hører med at man oppfordres til å dra over gulvet etter seg når man har dusja. Dette fordi det blir 1/2 cm med vann på hele gulvet som inkl. hele området utenfor dusjene derunder doer, vasker osv. Pga mangelen på knagger, benker eller hyller må du legge sakene dine på gulvet eller vente til de andre er ferdige selv om det er en ledig dusj. Dette hadde også kanskje fungert om de hadde skikkelig utstyr til å dra av gulvet etter seg med, men de har ingen svaber....... Kun en mopp. Nå skal jeg holde munn og reise videre på tur
Velstelt, rent og fint ved vannet. Trang og knølete innkjøring med en bobil på 7,5 meter.
Liten camping rett ved vannet, men også ved veien. Toalettene var ikke veldig rene. Og med flere plakater framme om å bruke dobørsta, gav dette inntrykk av at det var vanlig med tette doer der. Noe vi forøvrig ikke opplevde. Vasken måtte man trykke på hele tiden for å få vasket hendene. Vann fra dusjene fløt utover gulvet. Det var hengt opp plakater som oppfordret oss gjestene til å moppe opp vannet og holde rent. Jeg synes også det var klumsete at penger til dusjing skulle puttes på utenfor dusjavlukket. Ellers ble det ganske trangt mellom teltene der vi teltet. Foretrekker å ha bilen ved siden av teltet, men det var det ikke mulighet til her.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Grimen Camping.

Nesttun campingplasser

åpningstider, plassering. Hardangervegen 265 kart bykart, satellitt visning. Grimen Camping adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Grimen Camping. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Grimen Camping med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler