facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grimfield Games

Grimfield Games

Info

Brettspill, miniatyrspill, samt hobbyartikler og tilbehør



"Ekte lidenskap for spill.Brettspill, Rollespill, Miniatyr.Kickstarter deluxe-utgaver.Rabatt til medlemmer av spillklubber."
Adresse: lillesandsveien 44, 4877 Grimstad, Norway
By: Grimstad
Rute: lillesandsveien 44
Postnummer: 4877



relaterte søk: brettspill nettbutikk, warhammer norge, gaming norge, brettspill butikk, rollespill brettspill, warhammer 40k trondheim, norske gaming sider, gamezone
Anmeldelser
Alltid hyggelig å komme til Stian å kjøpe spill
Har bestilt noen metall-mynter over nett. Har betalt, men varene har ikke kommet og det er null informasjon å få fra Grimfield. Handler IKKE her igjen!!
Upåklagelig god service. Hadde et spesielt prosjekt og fikk både gode råd og inspirerende tips. Jeg ble behandlet som en verdifull kunde og vi hadde god kommunikasjon. Han tok seg god tid til å svare alle mine henvendelser. Bestilte en del produkter og alt ble raskt levert, og godt pakket inn. Konkurransedyktige priser og et spennende utvalg. Kan anbefale Grimfield på det varmeste!
Tok kontakt for å bestille varer som ikke var på lager og fikk høre det skulle gå greit, og så prøvde de seg på mersalg. Når jeg ikke var interessert i dette hørte jeg ikke noe mer fra dem. Og to uker siden, etter å ha sendt flere eposter og meldinger på facebook fikk jeg beskjed om at produsent var blitt utsolgt. Jeg hadde forsikret meg om at varene var inne til produsenten før jeg tok kontakt med dem, men grunnet Grimfield sin fryktelig trege kundebehandling! gikk jeg glipp av varen. Anbefaler ingen å benytte seg av denne butikken da det finnes flere gode alternativer!
Norges beste og hyggeligste sted for brettspill. Meget bra utvalg, inkludert spesialiteter fra Kickstarter. Anbefales på det sterkeste!
Helt konge bra sted :D Får lyst å jobbe der.
Kjøpte sherrif of nottingham herfra. Personen jeg snakket med hadde en herlig lidenskap for spilling, jeg kommer garantert tilbake!
Ekstremt fornøyd med handelen. God service og veldig hjelpsom. Kommer garanter til å handle her igjen!
Hyggelig eier, gode priser og bra utvalg. Kommer utvilsomt tilbake, om enn bare for en hyggelig spillprat.
Hyggelig eier/betjening fantastisk service å en ordentlig lidenskap for det de driver med. blir min faste supplier :
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Grimfield Games med offentlig transport


Universitetet 250 meter
100
100E
101
140
146
1908
1909
1910
1945
N101
Universitetet 280 meter
Øygårdsdalen 290 meter
100
100E
101
140
1908
1910
1943
LP1
N101
Øygårdsdalen 300 meter
Universitetet 310 meter
100
100E
101
140
145
146
1908
1910
1940
1943
N101

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Grimfield Games.

Grimstad brettspill

åpningstider, plassering. lillesandsveien 44 grimstad hobbybutikk kart bykart, satellitt visning. Grimfield Games adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Grimfield Games. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Grimfield Games med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler