facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grindafjord Feriesenter AS

Grindafjord Feriesenter AS

Info

Grindafjord Feriesenter er kåret som den beste av plassene i Norsk Caravan Clubs Topp-Camping kjede i 2008!

Etikett

Impressum

Adresse: Skjoldastraumsveien 212, 5570 Tysvær
Telefonnummer: 52775740
on.drojfadnirg@tsop
By: Tysvær
Rute: Skjoldastraumsveien 212
Postnummer: 5570



relaterte søk: grindafjord feriesenter til salgs, kjøp salg grindafjord feriesenter, grindafjord feriesenter kart, campingvogn til salgs grindafjord, grindafjord camping priser, kart over grindafjord camping, grindafjord feriesenter tysvær, grindafjord camping kart
Anmeldelser
Flott familiecamping med sessongbasseng med vannsklie for både små og store: flere store marker til campingvogn og telt, og plass til campingbil. Det er Caffè med god mat og sitteplasser, liten kiosk med forskjellige kioskvarer. Et par lekeplasser en av de pleier å være hoppeslott på om sommeren. Minigolfbane, brygge som kan fiskes fra og et gigantisk stupe/sklie tårn på stranden: greit med fastiliteter på toalett/dysj. Flotte fastplasser til fastcampere.
Skjeldent dårlig veimerket fra Aksdal. Fant det til slutt takket være tom- tom. En parkering her koster 370 kr, og skal du ha vann over hodet på morgenen koster det 25 kr. Engangsgrill er ikke tillatt grunnet fare for brann.. Den e god på en av de mest nedbørsrike stedene i landet. Men da selger de jo mer i kafeen. Så her virker det som penger styrer stedet, ikke interesse for å gjøre det trivelig for gjester. Og utrolig dårlig merket inne på området.
Campingplass med mye liv. Veldig god service opplevelse. Litt trangt mellom hyttene og litt utfordrende parkeringsforhold i sesongen. Noen av teltplassen heller litt mye. Reiser du med barn og været er bra, kan et opphold bli et av ferieturens høydepunkter.
Sliten plass som bærer preg av dårlig vedlikehold. Stått på bobilsletten i 2 døgn. Vannslange på 20 cm. Ingen som kunne fylle her. Tømming av toalett, måtte lete etter dette. Person i resepsjonen viste ikke. Tømming av gråvann har vi ikke funnet. Mange barn/ungdommer som jobbet i kiosk, resepsjonen og restaurant. Sikkert et eldorado for de med små barn, da det var flust av aktiviteter. Kommer nok ikke igjen her.
Stort og fint naturbasseng for barna, fine dusjer men skittent og rotete i kiosken og restauranten, samt overfylte søppelbøtte, sikkert greit for noen men var ikke noe for oss!
Dette er en helt super familiecamping med masse aktiviteter og badeanlegg for hele familien. Og det er mye god mat og det en kan tenke seg å sette tenna i. Vertskapet på plassen er helt toppers og gjør alt for en skal trives der. Og det kan en bare bekrefta. Helt super plass.
Fantastisk plass for alle. Rent og fint og trivelig betjening. Hvorfor dra til Danmark når man har dette stedet her på vestlandet. Vi kommer igjen med barnebarna.
Fantastisk Familie Camping! Knall service! Di har kjempe god mat på kafen og alkoholservering på kveldstid. Masse kjekke aktiviteter for hele familien. Absolutt verdt og dra hit! Det blir flere turer her ila året nå. Takk for oss nå
En fantastisk plass for familien : Har hatt vogn der inne i 3 år å angrer ikke : fantastisk service, hyggelig å alltid smilende :
Kunne vært bedre renhold på servicebygg
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Grindafjord Feriesenter AS med offentlig transport


Grindafjord feriesenter 470 meter
242
246
N285
SK4620

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Grindafjord Feriesenter AS.

Tysvær bobilparkering

åpningstider, plassering. Skjoldastraumsveien 212 tysvær reisetjenester kart bykart, satellitt visning. Grindafjord Feriesenter AS adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Grindafjord Feriesenter AS. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Grindafjord Feriesenter AS med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler