facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grisk & Gomle

Grisk & Gomle

Info

Hold deg fast og bli med skatteoppdagerne Grisk og Gomle Gyldenklo på fantastiske eventyr på storamfiet i Bjørneparken!

https://l.facebook.com/l.php?u=https%3A%2F%2Fopen.spotify.com%2Fartist%2F2hxeADv4mtFGzVvUGYBVEC&h=AT3bd9NoIDLILdfNt0ZnSaJc_HkU09a6y

Historie

Bjørneparken presenterer i år en helt ny familiemusikal, et fortryllende, morsomt og spennende eventyr for både store og små:

Grisk & Gomle - Kronen i Sukkerdalen!

Langt, langt borte, i et fjernt og fremmed land hvor alt er søtt og godt, finner du Sukkerdalen. Men i det siste har ting kanskje blitt litt for søtt for dalens eget beste. Prinsesse Sukkertopp har begynt å bestemme hva som er rett, - og hva som er galt. Og som om ikke det var nok, så blir Sukkerkronen, Sukkerdalens aller største helligdom, - stjålet av den onde, mektige Sumpheksa!

Men her møter vi også den modige jenta Marilla. Hun søker hjelp fra de forunderlige bjørnebrødrene Grisk og Gomle Gyldenklo til å spore opp den mystiske kronen. Sammen drar de ut på en utrolig og vågal reise for å finne Sukkerkronen, bekjempe Sumpheksa, og redde Sukkerdalen. Stå sammen med våre helter når de, gjennom gåter og farer, må følge hjertet, og må lære hva ekte vennskap betyr i kampen mot det onde!

Adresse: Vikberget, 3539 Flå
Telefonnummer: +47 32 05 35 10
moc.kooltuo@olknedlyg
By: Flå
Rute: Vikberget
Postnummer: 3539



relaterte søk: grisk og gomle skuespillere, bjørneparken
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler