facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grobian Levanger

Grobian Levanger

Info

Vi ønsker å tilby en unik matopplevelse for Levangers befolkning. Et konsept som bygger på et noe amerikansk tema, lokale råvarer tilberedt på kullgrill.



"Hjemmelaget Sushi i ett koselig bygg.God og verdig pris!"
Adresse: kirkegata 48, 7600 Levanger, Norway
Telefonnummer: 92279233
on.naiborg@tsop
By: Levanger
Rute: kirkegata 48
Postnummer: 7600


åpningstider

Mandag: 15:00 - 21:00
Tirsdag: 15:00 - 21:00
Onsdag: 15:00 - 21:00
Torsdag: 15:00 - 21:00
Fredag: 15:00 - 23:00
Lørdag: 15:00 - 23:00
Søndag: 14:00 - 20:00


relaterte søk: grobian stjørdal, restaurant levanger, grobian meny, brygga levanger, grobian steinkjer, grobian take away, grobian stjørdal meny, famille levanger
Nærliggende lignende selskaper
Burger King Burger King 2 km Har alltid fått mat innen 5 minutter hver gang jeg har vært der. Å bestille mat via a...
Atleten Grill Gråmyra Atleten Grill Gråmyra 5 km Herlig service, kjempegod burger med bra dressing!
Anmeldelser
Spiste dry aged tomahawk, godt og mørt kjøtt, stekt akkurat som bestilt, utrolig god potetstappe og bra bearnaise!
Nå har jeg spist på Grobian flere ganger og hver gang er det nesten en perfekt matopplevelse. Kjøttet er rett fra grillen, perfekt stekt. Nydelig pommes hver gang. Også veldig hyggelig personale, noe som gjør det hele til en hyggelig opplevelse i tillegg. Jeg hadde gitt det full pott hadde det ikke vært for at siderettene nesten er mikroskopiske. Soppstuingen burde ha vært minst dobbelt om ikke trippelt så stor, ettersom den er borte innen biffen er en tredjedel oppspist. Det samme gjelder maisstuingen. Likevel, om man ikke skal til Levanger, så er Grobian likevel en veldig god grunn til å stoppe innom på veien. Slik kvalitetsmat i Trøndelag finner man ellers ikke før man kommer til Trondheim.
Meget bra service og nydelig mat. Et sted hvor smak settes i sentrum. Glutenfrie hamburgerbrød har de også. Absolutt verdt et besøk. Kanskje opptil flere besøk hvis du vil få med deg flere berikende smaksopplevelser.
Maten er veldig god når den endelig kommer. Tydelig at de har for liten betjening i forhold til antall gjester. Atmosfæren blir veldig stressende og folk står mye i kø. De to jentene som er i serveringen er hyggelig, men virker tydelig stresset.
Deilig burger med grovt brød. CheddarChipsen; magisk. Tuva på 4 fikk pannekaker der kjøkkenet mixet en variant med nutella, bacon, maissirup og sukker. Hun var meget fornøyd!
Spiste biff med peppersaus og potetmos, MEGET god mat,og en hyggelig betjening. Første gang vi var der, men blir nok ikke siste.
Ble ikke imponert av burgeren. Og svindyrt! To små sheece 1 pomfri 2 glass cola. 402; Nei takk! Neste gang blir det kjels kro! Nydelig burger
Veldig god mat, men blir litt for mye støy i lokalet når det kommer masse folk. Støydemping?
Bestilte chili cheese burger med cheddar fries. Selve burgeren var god, men merket ikke noe chili. Den største skuffelsen var imidlertid ostepulveret som ble brukt på cheddar fries.
Knall, eneste å pirke på denne gangen var sprukket chilichees dip, skjønner ikke hvirdan denne kunne bli servert.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler