facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grottebadet

Grottebadet

Info

Grottebadet ligger i Harstad sentrum og er et badeland for både store og små. Scandinavias most spectacular water park is right in the centre of Harstad. A fantastic adventure with tropical weather all year round.



"Et spektakulært annerledesland!Inne i fjellet midt i Harstad sentrum finner du Nord-Norges artigste badeland. Tropisk sommer hele året!"
Adresse: Håkonsgate 7, 9405 Harstad, Norway
Telefonnummer: +47 77 04 17 70
on.tedabettorg@tsop
By: Harstad
Rute: Håkonsgate 7
Postnummer: 9405


åpningstider

Mandag: 16:00 - 21:00
Tirsdag: 06:30 - 08:30


relaterte søk: Grottebadet pakke, Grottebadet priser, Gavekort Grottebadet, Grottebadet Harstad åpningstider, Grottebadet Trening, Grottebadet hotell, Feel24 / Grottebadet, Morgensvømming Grottebadet
Nærliggende lignende selskaper
ACTIC Norge ACTIC Norge 0 meter Superflinke ansatte som er serviceinnstilte og hjelpsomme Actic Harstad har et bredt...
Bjarkøy Svømmehall Bjarkøy Svømmehall 21 km Svømmehall for trening, rekreasjon og bading.
Anmeldelser
Jeg hadde med min 6år gammel niese, hun likte plassen kjempe god. Fint tilrettelagt før barna i helle området. Personell var hyggelig men opplevde at dem er lite oppmerksom til hva som skjer oppe og neden før stor sklien. Kjempe domt at man må fylle på bandet med penger før man drar inn og ikkje blir informert om dette.
Sku gå i terapibassenget.... d e før folk som har ondt. Ikke før unga!! Dæm har eget basseng. D va så mye unga dær og ingen badevakt. Hmmm bryr dæm sæ egentlig?
Veldig slitt anlegg. Løse fliser, manglende fliser, utslitte armaturer, enten iskaldt eller altfor varmt vann i dusjene og vonde, harde stråler... Dyr inngangsbillett. Frister ikke til gjentakelse...
Tipp topp. Men grunnet at badelandet ligger i fjell så blir det mye støy når det er mye folk der
Generelt et veldig bra tilbud for barnefamilier. Kunne vært et skilt der man dusjer, f.eks på innsia døra mot dusjene, der det minnes om at alle skal vaske seg kropp og hår før man tar på badetøy, da de fleste barn/ungdom som var der uten voksne, kom med badetøyet på og bare såvidt skyllte seg. Ellers virket personalet som de hadde en dagen derpå vi var der forsåvidt en søndag da med det samme de åpnet, de virket slitne og ikke veldig service minded..riktignok ungdommer, men de kan jo smile og ikke oppføre seg som gjestene er mest til bry for dem. Var en annen opplevelse og inntrykk man hadde for to år siden/ sist man var der. Fasilitetene er gode, og matservering inne i badelandet er et pluss.
Var ikke verdt 380,- for inngang på helg for 2 voksne. Var dårligere enn forventet etter alt man he hørt om badet. Eneste som var "fancy" var at det var i en "grotte" Lite vakter som gikk rundt og fulgte med, skapene var vanskelig å skjønne se på. Dusjen var alt for kraftig og var ubehagelig. Var 1 basseng som ikke var kaldt og det va terapibassenget. Drar ikke hit igjen
Dusjene e litt sliten Burde bytte dem ut Får dem renovert dusjen vså blir æ glad
Jeg synes at det er alltid godt å bade i grottebadet kjempe gøy
Kjempe fin opplevelse for store og små noe kaldt i terapibassenget da..
Jeg opplever denne plassen som en spennende plass og dette er noe som jeg virkelig vil si egner seg meget godt for barnefamilier. Servicen er god og betjeningen sørger for rask unna køen som samler seg og kommer etterhvert som folk er ferdig på jobb og det de måtte ha på sin dagsplan.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Grottebadet med offentlig transport


Håkons gate 130 meter
10
11
12
18
240
270
275
280
290
Sverres gate 190 meter
10
11
12
15
18
240
270
275
280
290
Harstad Byterminal 250 meter
10
11
12
15
18
19
200
210
215
220
240
250
270
275
280
290
542
Harstad hurtigbåtkai 260 meter
2
6
Harstad kirke 270 meter
11
15
270

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler