facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gründeriet Sandefjord

Gründeriet Sandefjord
Info
På Gründeriet i Sandefjord har kreative og engasjerte gründere sin arbeidsplass. På denne Facebook-siden vil vi informere om hva som skjer hos oss.
Adresse: Dronningens gate 5, 3211, SANDEFJORD
Telefonnummer: 92094042
on.teirednurg@etcideneb
By: SANDEFJORD
Rute: Dronningens gate 5
Postnummer: 3211


åpningstider

Mandag: 08:00-16:00
Tirsdag: 08:00-16:00
Onsdag: 08:00-16:00
Torsdag: 08:00-16:00
Fredag: 08:00-16:00
Lørdag: X
Søndag: X


relaterte søk: Grunderbedrift, Kontorfellesskap Sandefjord, Sandefjord Næringsforening, Lilleby Sandefjord, Sandefjord dagene, Næringslivet i Sandefjord, Leie møterom Sandefjord
Anmeldelser
Jeg har hatt fast plass på Gründeriet siden 2020, og er veldig fornøyd med å få være en del av et stort og hyggelig nettverk. Man får mye igjen for medlemsavgiften og daglig leder Benedicte er en stødig støttespiller og sparrepartner på det aller meste, så dette kan jeg gjerne anbefale til andre! :
Dette er stedet å være for en grunder. Her møter du likesinnede og får samtale med mange ulike kompetanser. Du får støtte, veiledning og blir utfordret på de tingene du trenger å bli utfordret på. Ikke minst får du delta i et veldig positivt sosialt miljø
Fantastisk miljø. Og en flott arena for å knytte kjennskap og få "jobbfølelsen" i en gründerhverdag hvor man ellers kan være "ensom". Fine møterom, og mulighet for å leie studio til f.eks podcast .
Som grunder har Gründeriet vært et meget bra sted å ha kontorplass. Flott sted å møte likesinnede, muligheter for mentor, konstruktive tilbakemeldinger og ikke mist et godt sosialt miljø, anbefales!
Et flott sted å være om du er en Grunder. Her treffer du mange likesinnede du kan sparre med. Delta på kurs og seminarer. Anbefales på det varmeste!
Supert kontorfellesskap i Sandefjord sentrum for alle gründere!
Har skjer det
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gründeriet Sandefjord.

Sandefjord entreprenør

åpningstider, plassering. Dronningens gate 5 kart bykart, satellitt visning. Gründeriet Sandefjord adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gründeriet Sandefjord. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gründeriet Sandefjord med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler