facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Grünerløkka Minigolfpark

Grünerløkka Minigolfpark
Adresse: Søndregate 1 , Oslo 0550, NO
Telefonnummer: 22 38 00 27
By: Oslo
Rute: Søndregate 1
Postnummer: 0550


åpningstider

Mandag: 12:00-21:00
Tirsdag: 12:00-21:00
Onsdag: 12:00-21:00
Torsdag: 12:00-21:00
Fredag: 12:00-21:00
Lørdag: 12:00-21:00
Søndag: 12:00-21:00


relaterte søk: minigolf torshov, minigolf innendørs oslo, christiania minigolf club, minigolf akershus, minigolf oslo, minigolf bærum, marienlyst minigolf, minigolf norge
Anmeldelser
Velholdt utstyr , baner og toaletter midt i byen, 80 kr pr pers
Hyggelig sted med baner som er passe vanskelige. En trivelig dame møtte oss i resepsjonen. Man kan kjøpe drikke og is der.
Bra location, koster kun 60kr for 18 hull, god service
Veldig hyggelig betjening og fin pris på aktivitet midt i Oslo sentrum. Men, banene er skikkelig slitt. Kun flaks når man slår, for banene er heller ikke rette. Bruk litt penger på oppussing, så øker stjernene Betaler gledelig litt mer for en bane som fungerer bedre.
Supert at de har åpent, de har tatt alle tiltakene for covid19 viruset. Man må vaske hendene først etter det så må man ha på engangshansker mens man spiller. Jeg og niesen min koste oss her.
Helt ok. Noen av rundene var litt for vanskelige.
Dårlige baner og forksjølige baller gjør opplevelsen urettferlig for deltagere
Sliten bane som bærer preg av at den har vært der noen år. Men absolutt spillbart og grei plassering. Sentralt på nedre Grünerløkka.
Trivelig sted, men litt vanskelig - som egentlig er bare bra. Det eneste minuset er at enkelte gjester ikke overholdt reglene om å ikke trå på banene.
Helt ok baner, men burde vært kunstgress i stedet for betong
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Grünerløkka Minigolfpark.

Oslo minigolf

åpningstider, plassering. Søndregate 1 kart bykart, satellitt visning. Grünerløkka Minigolfpark adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Grünerløkka Minigolfpark. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Grünerløkka Minigolfpark med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Oslo Camping Oslo Camping 781 meter Morsomme hull: Anbefales, men hvis du synes det er stressende å ha folk som kommer et...
Marienlyst Minigolfpark Marienlyst Minigolfpark 3 km Bra 18 hulls bane og flott området, fin pris.
Ekeberg Minigolf Park Ekeberg Minigolf Park 3 km 120 kr for 2 banerrød og blå med 18 hull rimelig og gøy
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler