facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for GS Bildeler, Bud

"Vi er størst i Norge på deler og tilbehør til din BMW - MINI."
Adresse: Prestgardsvegen, 6430 Bud, Norway
Telefonnummer: 71266777
By: Bud
Rute: Prestgardsvegen
Postnummer: 6430


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 19:00
Fredag: 08:00 - 17:00


relaterte søk: gs bildeler no nettbutikk, cs bildeler, gs bildeler rabattkode, gs treff 2018, gs bildeler retur, gs motor, gs kortet, bmw deler tyskland
Nærliggende lignende selskaper
Oljesjefen Oljesjefen 228 meter Nettbutikk med stort fokus på olje å smøremidler.
Anmeldelser
Har fått en dårlig avbalansert felgpakke som GS ikke vil ta ansvar for. Jeg mener det er en enkel sak å rette. Har tidligere hatt bedre erfaringer med de, men det virker som at kundeservice blir dårligere nå som de er så store.
Hadde problemer med bilen i langt over ett år. Var innom totalt 5 verksted, og måtte ut med nesten 100,000 kroner til slutt. Et av de seritfiserte BMW verkstedene hadde bilen min inne i over 4 måneder, og ringte meg 4 ganger for å fortelle meg at den var fikset, bare for at jeg måtte hente den uten noen forbedringer. Det ble byttet sensorer, dyser, coiler, plugger og mye mer i Førde, Eid og Ålesund. Når jeg kom til Bud fant de feilen på en halvtime, hadde delen inne på lager, og fikset den på samme dag. Har aldri betalt over 20,000 kroner med et så stort smil på kjeften før. Bilen har gått feilfritt siden jeg hentet den i tidlig November.
Hadde krise med bilen som stod på grunn av begge bremsecaliperne på bilen m bremseskiver måte skiftes + div, selv om dem hadde fullt opp la de godviljen til og fikk fikset dette på rekordtid Hyggelig kundebehandling å rask service. Og meget bra pris super fornøyd og kommer definitivt til å fortsette med å ta bilen min der
Et bilverksted man virkelig kan stole på. De er ærlige og har spisskompetanse på BMW. Drar ikke andre steder med min BMW.
Flinke folk som vet hva dem holder på med. Bmw guruer
GS-Bildeler sitt hovedkontor er et mekka for den BMW-interesserte, og vi har vært her i to år på GS-treff. Fine lokaler, og hyggelige ansatte.
Flott service, har alt av BMW deler og aldri noe problemer med å sende.
Mange stilige deler til BMW. Dessverre er det litt dyrt. Mange utstillingsdeler i butikken. Tilbyr også service av biler.
Kjempe bra service, og mye billigere enn BMW sine verksted.
Vennlige folk som jobber her og har gode leveringstider på deler. God kvalitet over hele fjøla.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler