facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gudbrandsstugua

Gudbrandsstugua

Info

Ved hjelp av denne siden håper vi å formidle noe av gleden vi føler, selv om det i dagens samfunn også er mange utfordringer knyttet til bondelivet.

Historie

Gudbrandsstugua er et gårdsbruk i Ringebu i Gudbrandsdalen. Her driver vi hovedsakelig med sau, vi har både villsau og "vanlig" sau, men vi har også fire mohairgeiter med killinger, noen høner, et par kaniner, to islandshunder og de to kattene Truls og Pissi løper rundt som de vil. Alle sauene har navn og er veldig glad i kos. På sommeren nyter de livet på frodige fjellbeiter i Rondane.

På garden har vi en liten gardsbutikk der vi selger forskjellige produkt som kommer fra dyra våre. Saueskinn, forskjellige typer garn av sau og mohairgeit, de populære mohairsokkene våre, såler av saueull, sitteunderlag, egne malerier og diverse håndarbeid. Vi kjenner hele historien fra jord til bord.

På høsten har vi ferskt lammekjøtt av villsau til salgs!

Gardsbutikken er åpen etter avtale, ta kontakt på telefon eller e-post.

Adresse: Kjønås, 2630 Ringebu
Telefonnummer: 95057330
By: Ringebu
Rute: Kjønås
Postnummer: 2630


Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler