facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for GuidingRoute 8

GuidingRoute 8

Historie

Route 8 kalles denne merkverdige Routen som snirkler seg som et ekte 8-tall fra Farsund by, til Brooklyn Square i Vanse, og videre utover det flate Lista-landet.
Ideen med guiding på Route 8, ble dannet av Liv Siri Jølle Skaardal og Svein Skaardal, da de oppdaget interessen og nysgjerrigheten folk hadde for mat, arkitektur, musikk og kultur, sett i lys av den amerikanske migrasjonen.

Brooklyn Square i Vanse har med årene blitt et vel kjent sted i Norge. Stedet har sterke aner til ”The original Brooklyn” i New York. Stedet kan skilte med en så og si identisk Diner; 8Th Avenue, Trunken (skikkelig kul gave og interiør-shop), Smoothie- og milkshakebar (med de deiligste produkter), migrasjonsmuséet “The Experience” (som er helt crazy bra), og den veletablerte "The American Festival" som arrangeres "last weekend in June".

En guidet tur på Route 8 vil ta deg med på en reise gjennom Listas Norges-historie. Routen sneier innom alt fra kapertiden, vikingetiden, bronsealder, og 2. verdenskrig. Migrasjonen fra USA på 50-60-tallet hviler som et bakteppe på hele Touren, og spiller sådan hovedrollen.
På Touren vil du også stifte bekjentskap med Listas vakre natur, strendene, severdigheter som Festung Lista Hangarmuseum, Lista fyr og Nordberg fort.

Guidingen kan tilbys på norsk, engelsk og tysk
Ta kontakt for et skreddersydd opplegg for din bedrift, familie eller vennegjeng.

Adresse: Broklyn Square, 4560 Vanse, Norway
By: Vanse
Rute: Broklyn Square
Postnummer: 4560



relaterte søk: Diner Vanse, Vanse amerikansk butikk, Farsund Norway, Amcar Vanse, Amerika Festival Vanse 2023
Nærliggende lignende selskaper
Massasje Klinikk Vanse DA Massasje Klinikk Vanse DA 72 meter Utrolig flink.....
Familien Nilsen's juletresalg Familien Nilsen's juletresalg 597 meter Godt utvalg og hyggelige selgere
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler