facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gullsmedbutikken

Gullsmedbutikken

Info

Gullsmedbutikken

Historie

Om gullsmedbutikken.no - Din gullsmed på internett!

Gullsmedbutikken.no eies av Gullsmedbutikken AS, Storveien 81, 1621 Gressvik. Vi har over 30 års erfaring i gullsmed bransjen og har solgt forlovelsesringer, smykker og andre gullsmed produkter på nettet i 6 år. Dette har vært en suksess. Vi er nå stolte av å kunne presentere et nytt konsept på gullsmedbutikken.no. I tillegg lanserer vi forlovelsesringer.no som et helt nytt konsept. Begge med en ny nettløsning som skal gjøre det enklere for deg som kunde.

På forlovelsesringer.no selger vi stort sett forlovelsesringer og morgengaver. På gullsmedbutikken.no har vi et bredere spekter med smykker og andre gullsmed produkter.

Vi er seks ansatte i spredt alder som trives med jobben vår, og selger smykker i alle utførelser og materialer, fra rimelige motesmykker til de mest kostbare diamantsmykker.

Vårt motto er: For oss er en fornøyd kunde det viktigste!

Vi har meget gode forbindelser når det gjelder diamantsmykker. Er du på jakt etter en "once in a lifetime" diamant bør du ta kontakt med oss. Vi vil gi deg et meget konkurransedyktig tilbud både når det gjelder pris og kvalitet. Vi er verd en forespørsel.

Adresse: Storveien 81, 1620 Gressvik
Telefonnummer: 69 32 96 10
on.nekkitubdemsllug@tkatnok
By: Gressvik
Rute: Storveien 81
Postnummer: 1620


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:30
Tirsdag: 09:00 - 16:30
Onsdag: 09:00 - 16:30
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 18:00
Lørdag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: gullsmedbutikken gressvik as åpningstider, forlovelsesring salg, gullfunn, gifteringer par, gullsmed fredrikstad, gullsmed sellebakk, bjørklund, hvor kjøpe billige gifteringer
Anmeldelser
Deler dessverre ikke kundeopplevelsen til de andre anmeldelsene her. Stikker innom i ny og ne for å ta en titt på interiøravdelingen. Har ennå tilgode å oppleve at det er god hjelp å få, om du i det hele tatt får en, enten blir man ignorert eller møtt av en heller noe mutt ansatt. Mulig det kan være en fordel å være bekjent av butikkansatt. Uansett er det alltid hyggelig med vennlighet av ansatt.
En butikk med godt utvalg i gaver og interiør ved siden av gullsmedavdelingen. Her finner du gaver til enhver anledning f.eks dåp,bryllup, vertinnegaver osv Sortimentet er smakfult utstilt på bord og hyller med matchene tekstiler og pynt. Flere kjente merkevareleverandører. Hyggelig serviceinnstilte betjening med god bransjekunnskap. Grei parkering
Meget hyggelig sted og betjening har alltid tid til en prat. Det resulterer ofte i litt venting + et moderat utvalg av smykker til menn gir 4 og ikke 5 stjerner. Skulle ønske meg meg gullsmed og mindre gavebutikk.
Et fantastisk butikk med spennende vare utvalg, fra gull til interiør. Og aller best, en utrolig kundebehandling og oppfølging ved behov.
Glimrende kundeservice! fikk hjelp med å reparere en gammel ring og å lage et nytt anheng av gammel gull, med en edelsten som ble kjøpt av butikken. Anbefales.
Super service og veldig hyggelige personer
Flott butikk med veldig serviceminded ansatte.
Topp service hyppelig betjening supert utvalg
Hyggelige og serviceinnstilte betjening
Alltid fin service der.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gullsmedbutikken.

Gressvik smykke- og klokkebutikk

åpningstider, plassering. Storveien 81 gressvik ınteriør kart bykart, satellitt visning. Gullsmedbutikken adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gullsmedbutikken. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gullsmedbutikken med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler