facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gunnar Øye

Gunnar Øye

Info

Gunnar Øye AS er en klesbutikk fra 1927, vi selger eksklusive klær til dame og herre.

Historie

Gunnar Øye AS er en klesbutikk fra 1927, vi selger eksklusive klær til dame og herre.

Merker:

Herre:
Ermenegildo Zegna
Corneliani
Finamore
Polo Ralph Lauren
Etro
Eduard Dressler
PT01 + PT05
Falke
Fiorini
Eleventy
Boglioli
Parajumpers
Monclèr
Jacob Cohën
Eton
Stenströms
Barbour
Herno
Hiltl
Johnston


Dame:
Brunello Cucinelli
Cathrine Hammel
Hugo Boss
Monclèr
Max Mara
7 For All Mankind
Karl Lagerfeldt
Tramarossa
Hemisphere
Stenströms
Herno
Eleventy
Moon Boots
Antonelli
Johnstons
Simonetta Traversi

Adresse: Bogstadveien 52 , Oslo 0366, NO
Telefonnummer: 22 69 34 90
on.eyorannug@tsop
By: Oslo
Rute: Bogstadveien 52
Postnummer: 0366


åpningstider

Mandag: 09:00-17:00
Tirsdag: 09:00-17:00
Onsdag: 09:00-17:00
Torsdag: 09:00-19:00
Fredag: 09:00-17:00
Lørdag: 10:00-16:00


relaterte søk: gunnar øye salg 2018, gunnar øye uber, gunnar øye priser, gunnar øye instagram, gunnar øye salg 2017, ferner jacobsen, gunnar øye dame, follestad
Anmeldelser
Jeg gikk inn i butikken og ingen sier hei eller kommer for å spørre om jeg trenger hjelp. Jobber man i kundeservice forventer man hvertfall å bli hilst på og ikke bli stirret ned på.
Gikk innom her fredag 3 februar da jeg så det var salg. Helt forferdelig service. I første etage stod det kun en mann og kikket på folk som så på salgsvarene, han hilste første da jeg nikket til ham. Jeg gikk så opp i andre etage og der stod det en eldre herremann og ekspederte en annen eldre mann. Den godt voksne mannen fant ikke tid eller energi til å hilse på meg, selv om jeg var pent kledd og hadde en høflig fremtoning. Dagen efter, altså lørdag en den 04 februar på formiddagen, gikk meg og min samboer inn for å kikke på om det var noen som kunne være av interesse for henne der. Av de 6 ansatte vi kunne se var på jobb, så var det kun en som hilste, og det var kvinnen i dameavdelingen. Vi var pent kledd, min samboer med Alpakka jakke og meg selv med Uber-jakke. Butikken er dessuten mer overpriset enn en high end butikk i Monaco. Helt utrolig hvordan folk kan være dumme nok til å shoppe her!!
Forferdelig service. Kjæresten min og jeg ville titte, og vi var helt ordinært kledd men likevel var de ansatte så ubehagelige at vi ikke orket å være der. Flere ganger fikk vi spørsmålet «finner dere ut av det?» på en slitsom måte og det var som om de fulgte oss med blikket og helt i tvil om vi i det hele tatt hadde kjøpeevne. Latterlig patetisk service, og kommer aldri til å dra dit med slike nedverdigende ansatte.
Aldri følt meg så uglesett noen sinne. Dro innom før trening da jeg hadde tid til overs. Helt anstendig kledd i treningstøy og yttertøy kjøpt på Moniker over gaten. Ble blikket opp og ned flere ganger av de ansatte der jeg gikk til den grad at hadde jeg vært modigere hadde sagt «er det noe?». Rett og slett en helt ekstremt ubehagelig opplevelse og jeg kan ikke forstå at noen opplever noe annet enn ubehag inne i den butikken.
Skulle kjøpe ny dress og kjole til bryllup og var forberedt på å investere i kvalitet. Men har aldri følt meg så lite velkommen i en butikk. Elendig service. Vi ble fulgt med på, som om vi var tyver. Gikk uten at noen av de ansatte, eller sjefen som var der henvendte seg til oss og spurte om vi trengte hjelp. Åpenbart at deres fordommer kostet dem et heftig salg.
Fantastisk flinke, vet absolutt hva de driver med og har utmerkete produkter. Det bør nevnes at slik kvalitet koster, men det er verdt det for hva du kjøper her.
The male staff member in the suit section made some rude comments about my appearance after greeting me. He assumed I could only speak English and did not realise I could understand his Norwegian. Feel free to shop here if you are happy knowing that the staff are laughing at you behind your back.
Flott butikk! Får alltid god hjelp av hyggelige ansatte. Kvalitet og praktfulle klær. Meget god veiledning og hjelp. Ærlige tilbakemeldinger, og det setter jeg pris på.
Gode til å selge, meget dårlig på reklamasjoner. Ikke verdt besøket om ikke ettersalgsservice er på plass.
Skulle finne en jakke til samboeren min, ble sendt til andre etasje der ingen ville hjelpe meg. Dårlig service.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gunnar Øye.

Oslo herreklær

åpningstider, plassering. Bogstadveien 52 oslo dameklær kart bykart, satellitt visning. Gunnar Øye adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gunnar Øye. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gunnar Øye med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Volt MAGASIN Majorstua Volt MAGASIN Majorstua 63 meter Ekstremt fin butikk med godt utvalg av både casual wear og dresser
Mardou & Dean Mardou & Dean 64 meter
Follestad Trend Follestad Trend 65 meter
The Lovely Trap The Lovely Trap 135 meter "Multi brand fashion shop"
Storm Thing Storm Thing 269 meter
Sand Copenhagen Sand Copenhagen 276 meter Elendig service. Leverte en dyr lammeull genser til reklamasjon tidlig ifjor høst og ...
Lina B Lina B 293 meter
Studio Scarpa Studio Scarpa 312 meter Studio Scarpa – for the quality minded woman.
Noa Noa Noa Noa 315 meter
Am-design Am-design 333 meter
H&M Bogstadveien H&M Bogstadveien 456 meter
Amalies Amalies 468 meter
Urban Sport Urban Sport 475 meter Liten men fin butikk
Voga Voga 482 meter
Garbo Garbo 510 meter En passe stor butikk tettpakket med ulike merkevarer, mye Valentino og Dolce & Ga...
Monki Monki 527 meter Står at de har varer som de ikke har tilgjengelig i butikken. Ansatte var ikke til no...
Brandy & Melville Brandy & Melville 535 meter
Tatler Tatler 555 meter For mye parfyme på ansatte, ikke luft igjen i butikken og vanskelig med barnevogn. El...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler