facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gutta på Haugen

Gutta på Haugen

Info

Vi gjør alt for at du skal få en uforglemmelig opplevelse.

Historie

Gutta på haugen er en spesialbutikk for smaksrike matvarer, med et stort utvalg av kortreiste og langreiste delikatesser.

Vil du bort fra Oslo sentrums tjas og mas, stikk innom Gutta på Haugen, og vips får du følelsen av å leve for hundre år siden, med kjøpmannsdisk, kvalitetsvarer, spennende oster og annet digg.

Hos Gutta på Haugen slår du ofte av en prat med andre kunder, for å preike litt om den nye paprikaen som har kommet, eller den rare løken som må prøves.

Gutta holder åpent fra morgen til kvelds. For dere som liker mer håndfaste tidspunkter så er det fra åtte-tiden på morgenen til syvtiden på kvelden.

Vi har også en filial på Mathallen Vulkan som kan regnes som en lillebror til selve butikken på St.haugen."Vår første butikk ble åpnet i 1994 på St.Hanshaugen. Helt sidenden gang har vi gitt følelsen av å leve for hundre år siden, medkjøpmannsdisk, kvalitetsvarer, spennende oster, spekemat, frukt oggrønnsaker og mye annet digg. Vi har bestandig hatt det meste av deulike sesonger og årstiders beste råvarer!"
Adresse: Ullevålsveien 45 , Oslo 0171, NO
Telefonnummer: 22 60 85 12
on.attug@tsop
By: Oslo
Rute: Ullevålsveien 45
Postnummer: 0171


åpningstider

Mandag: 10:00-18:00
Tirsdag: 10:00-18:00
Onsdag: 10:00-18:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-18:00
Lørdag: 10:00-18:00
Søndag: 10:00-18:00


relaterte søk: gutta på haugen åpningstider, gutta på haugen instagram, gutta på haugen mathallen, gutta på haugen facebook, gutta på haugen isbar, gutta på haugen proff, gutta på haugen pizzabunn, gutta på haugen åpningstider julen
Anmeldelser
Byens beste råvarer, og en knallhyggelig frøken som skjærte alt jeg ville ha av skinke. En ikke sååå hyggelig mann som betjente te osten. Han var irritert av at jeg kun ville ha 1-2 hekto av en stor ost.
Oslos beste softis med ukentlige nye smakskombinasjoner - vi hadde, pistasjnøtter, rips-saus, lakris og gull.
Makan til sur betjening da gitt. Jeg handler der innimellom når jeg vil ha noe ekstra godt, men hadde antagelig handlet der oftere om betjening var mer imøtekommende og blid. Et smil og litt vennlighet koster ingenting.
Må nesten nedgradere anmeldelsen. Her var det svært lite imøtekommenhet og hjelp å få i dag. Hva skjer?
Lokal perle hvor de ansatte er gode til å anbefale de deiligste oster og charquteri. For ikke å snakke om den himmelske pestoen! Man får god stemning av bare å være i denne butikken
Bra: utvalg i butikk, deilig softis om sommeren Ikke bra: Prisnivå betaler en god del mer for samme varer enn på andre plasser som Maschmanns og Fromagerie Majorstuen og service bak disken kan være hyggeligere.
Overpriset, at en spesialbutikk har noe høyere pris er forståelig, men når Nduja salami koster 60 kr mot 23 på Meny har dere mistet meg som kunde for alltid
Bra utvalg i ost, spekemat, frukt, grønt pasta og mye annet. Masse man ikke får så mange andre steder.
En nydelig delikatesseforretning med alt du kan ønske deg av smakfulle opplevelser
Flott butikk når du er på jakt etter et utvalg anderledes enn det du finner på kiwi
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Gutta på Haugen med offentlig transport


St. Hanshaugen 50 meter
21
33
37
FB5A
FB5B
Stensberggata 230 meter
33
37
Sofies plass 260 meter
21
FB5A
FB5B
Colletts gate 320 meter
37
Falck Ytters plass 340 meter
21
33
FB5A
FB5B

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gutta på Haugen.

Oslo gourmetmat og spesialiteter

åpningstider, plassering. Ullevålsveien 45 oslo dagligvarer kart bykart, satellitt visning. Gutta på Haugen adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gutta på Haugen. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gutta på Haugen med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Nærliggende lignende selskaper
Røtter Røtter 101 meter
Coop Prix Coop Prix 101 meter
Kiwi Kiwi 109 meter
Bislett Lavpris Bislett Lavpris 233 meter
Bunnpris Bislett Bunnpris Bislett 309 meter
Rema 1000 Ila Rema 1000 Ila 378 meter
Coop Mega Coop Mega 395 meter
7 Days 7 Days 498 meter
7-Eleven 7-Eleven 598 meter
Lam Dagligvare Lam Dagligvare 605 meter
Mølleren Sylvia Mølleren Sylvia 639 meter
Rema 1000 Vulkan Rema 1000 Vulkan 641 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler