facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Guttas gårdsbutikk As

Guttas gårdsbutikk As

Info

Guttas Gårdsbutikk på Iseveiensenter er en butikk med blomster og mat fra inn og utland.Gave ider til den som har alt.

Historie



I tillegg til lokalproduserte grønnsaker, frukt, bær og blomster - har vi i år gleden av å tilby både italienske og spanske produkter. Blant annet deilig italiensk is, vellagret manchego, skinke fra Parma, førsteklasses olivenolje, gordal oliven og italiensk eggpasta.

Vi har også et stort utvalg av saft, cider og syltetøy fra Lisas, ferske gårdsegg fra Skjeberg+++++++++++++++
VI HAR IKKE HJEMMESIDE-KUN FACEBOOK.

Følg oss gjerne på Instagram! http://instagram.com/guttasgardsbutikk



"Vi satser på så mye lokalt av grønnsaker og drikke som overhode mulig i sesong, men sånn årstidene er her til lands, så er det nødvendig med noe import visse deler av sesongen. Vi har også Italienske-Greske-Spanske produkter. Masse lokalproduserte blomster i sesong og mere til."
Adresse: Mossevein 43, 1640 Råde Råde
Telefonnummer: 94130908/91732000
By: Råde
Rute: Mossevein 43
Postnummer: 1640 Råde


åpningstider

Mandag: 10:00 - 19:00
Tirsdag: 10:00 - 19:00
Onsdag: 10:00 - 19:00
Torsdag: 10:00 - 19:00
Fredag: 10:00 - 19:00
Lørdag: 10:00 - 17:00
Søndag: 11:00 - 19:00


relaterte søk: guttas gårdsbutikk iseveien, guttas blomster åpningstider
Nærliggende lignende selskaper
GourmetCompagniet GourmetCompagniet 16 km En koselig liten fabrikk med hyggelig mennesker og fantastiske salater
Råde Blomster Råde Blomster 19 km Hyggelig betjening og god service. Anbefales.
McDonald's- Råde McDonald's- Råde 21 km Har spist her et par ganger, og har alltid vært god mat i forhold til hva man kan for...
Anmeldelser
Kjempedyrt og mesteparten er ikke lokalt/norsk engang. Italiensk pasta og dansk havsalt er allerede mer enn nok overpriset på vanlig butikk, trenger ikke kjøre helt ut hit for å betale ennå dyrere dommer. Solgte meg forøvrig syltetøy til 10kr mer enn det som stod på prislappen og rettet det ikke da jeg sa ifra. Edit: det kan så være, men jeg kan lese ; både prislapper og opphavsland, faktisk. Lokale egg og blå potet er kjempefint det, men bringebærkurv til 70 spenn ødelegger en stor del av poenget med å "cut the middle man" og handle lokalt. I stedet for å få se det beste av norske produkter, går man rundt og ser grønnsaker og frukt fra alle mulige andre land. Danske Nicolas Vahé-produkter trenger man ikke reise ut til dere for å betale ekstra for – Kitchn har allerede plenty å velge blant. Og når det står en pris på et produkt, så selger man det til den prisen. Ikke kundens skyld at du skriver feil. Om ikke annet får dere bytte navn fra gårdsbutikk til delikatesse eller spesialforretning, siden det er det dere faktisk er. En gårdsbutikk bør bugne av varer rett fra bonden, lokalproduserte produkter og "stygge" gulrøtter som ikke kunne selges til vanlige butikker.
Her får du det meste av grønt og blomster. I tillegg har de et fantastisk utvalg av italiensk is, olivenolje, bbq sauser med mer. Mye spennende man kan kjøpe her. Prisene er helt greie. Gratis parkering like utenfor.
Var som å være på en hvilken som helst matbutikk. Edit: En ser på svaret her hvor seriøse de er. Jeg har handlet i gårdsbutikker flere steder i Norge. Dette stedet misbruker navnet 'gårdsbutikk' på det groveste.
Nydelig frukt og grønt , blomster, delikatesser...stopper alltid når vi kjører forbi
Har litt av alt og fin åpningstid på søndag
Veldig hyggelig dame bak disken. Fikk smaksprøver på det jeg eventuelt ønsket å kjøpe. I tillegg har de fine grønnsaker og frukt. Flotte blomster og praktiske småsekker med blomsterjord. Stor parkering like ved. Garantert at du finner bursdagsgaver eller/og julegaver.
Supert sted for frukt og grønt pluss eksotiske oljer og masse snadder. Flott gratis parkering helt inntil butikken . Dette er et must på vei til Norges vakreste by. Fredrikstad.
Bra service og fine ferske produkter .
Her er det et spennende utvalg av diverse, gode grønnsaker hyggelig og hjelpsom betjening. Og det er som regel kaffe og vafler til kunder og barna
Var der første gang på juletre handel og ble positivt overrasket! Fant så å si bare fine trær! Det som var dumt med det var jo at enn ble bare enda mer kritisk tili hvordan juletreet skulle være :P ellers enn meget interessang butikk, med mye spennende!
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Guttas gårdsbutikk As med offentlig transport


Solheim industrifelt 40 meter
14
164
633
640
Brusemyrveien 47 200 meter
153
155
Garberg 260 meter
153
155
Nygård søndre 390 meter
14
164
633
640
Borgenbanen 460 meter
12
131
133
153
156
633

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler