facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gvarv Pizzeria & Grill

Gvarv Pizzeria & Grill

Info

Sauherads eiga gatekjøkken med dagfersk bakst, egne sauser, ekte kebab, italiensk og amerikansk pizza samt en helt spesiell fish'n chips.

Historie

Vi har pusset opp og satt i stand en meny som vi tror vil falle i smak. Vår eminente kokk har både fagbrev og lang erfaring i faget. Han har plukket ut en kombinasjonen av gode, ferske råvarer og bakst som vi tror ligger noe over en vanlig gatekjøkkenstandard og vi tror dere vil smake forskjellen. Velkommen til oss!

Adresse: Gvarvgata 49, 3810 Gvarv
Telefonnummer: 35959808
on.liamtoh@airezzipvravg
By: Gvarv
Rute: Gvarvgata 49
Postnummer: 3810


åpningstider

Mandag: 12:00 - 22:00

Anmeldelser
Forsøkt å reise å prøve no nytt på denna restauranten 8 ganger når d ska væra åpent, var stengt hver gang, kun 1 av gangene va d satt opp skilt å informasjon om at d va stengt angående vedlikehold. Må desverre gi opp når man aldri får kjøpt noe, stengt dør å lys slukket.
Du får ikke bedre rullekebab i Midt-Telemark! Fantastisk god
Helt syk kebab den er sykt god kebaben koster 119kr ig det er så vært d trur faktisk ikke du forbedre kebab en dette. Anbefales sterk.
Dyrt til mat som smakte ekkelt. Maten var kald, når vi sa ifra fikk vi ikke en liten beklagelse engang, så ekstremt dårlig service
Lite mat for pengene, burger var helt ok.
God kebab, gode priser og har stort sett fått det jeg bestilte
Kebabpizza med svært lite kjøtt, pizzaen var deigete... Kjøpte en stor pizza og godt over halvparten gikk i søpla. Dette var veldig skuffende!
Betalte mere enn det som sto på menyen, generelt dyr mat. Maten var kald når den ble servert og vi ble møtt med dårlig service.
Veldig skuffende !! Biff retten med chips,hvor alt var i samme boks!!! Chipsen var bløt og dynka i sausen !! Den retten som var sterk,var så sterk at den IKKE var etende !!! Savnet nr på tace away boksene, det ble gjettelek hvem som hadde bestilt hva av de 4 forskjellige rettene !!!
Tok for mye betalt og de ville ikke innse at de hadde gjort feil. Og fikk kald kebab.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gvarv Pizzeria & Grill.

Gvarv pizzeria

åpningstider, plassering. Gvarvgata 49 gvarv burgerrestaurant kart bykart, satellitt visning. Gvarv Pizzeria & Grill adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gvarv Pizzeria & Grill. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gvarv Pizzeria & Grill med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Gvarv Restaurant Gvarv Restaurant 12 meter Kebabpizza med svært lite kjøtt, pizzaen var deigete... Kjøpte en stor pizza og godt ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler