facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gym +

Gym +

Info

Topp moderne treningssenter i Lillehammer sentrum med et stort utvalg av apparater og frivekter. kr 339,- pr mnd, student kr 289,- pr mnd. Ingen binding!

Historie

Hos Gym + finner du alt du trenger for optimal trening. Vi setter medlemmene i sentrum og vil hele tiden jobbe for å nå deres forventninger og krav.

Vi tilbyr medlemmene våre Lillehammers største apparatpark, over 600 kvm midt i Lillehammer sentrum. I tillegg til det beste treningsutstyret har vi også fokus på at rensligheten er på topp.

Hos Gym+ har du akkurat det du trenger for å nå dine mål, enten du liker å trene alene, med venner eller med en personlig trener. Vi setter fokus på å skape et godt treningsmiljø ved å tilby effektiv oppfølging og alltid ha kompetente PT'er til disposisjon for medlemmene.

Adresse: Kirkegata 79, 2609 Lillehammer, Norway
Telefonnummer: 41301146
on.ssulpmyg@tsop
By: Lillehammer
Rute: Kirkegata 79
Postnummer: 2609



relaterte søk: gym logo, gym near me, gym clothes
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler