facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gyri

Gyri

Info

Min lidenskap i livet er å la deg oppleve vin slik du aldri før har opplevd det.

Historie

Jeg er utdannet vinkelner hos Gastronomisk Institutt, og har vært så heldig at jeg har fått jobbe med de beste i Norge innen faget. Min tid som vinansvarlig på Restaurant Bagatelle hos Eyvind Hellstrøm lærte meg hvordan jeg kunne formidle min vinkunnskap, spre matlidenskap og inspirere mine gjester til å være mer eventyrlystne i sine mat- og vinvalg. Jeg er utrolig stolt over å ha bidratt med vinanbefalingene i Hellstrøms bok “Enkelt og perfekt” og være med på å skape entusiasme rundt vinfaget.

Jeg har hatt gleden av å kunne jobbe en hel vinhøst hos den prestisjetunge produsenten Vajra i Barolo, der fikk jeg dypgående kjennskap til alle fasene av god vinproduksjon og ikke minst et nettverk av gode kontakter. Dette nettverket har ført til at jeg har ledet flere vinturer til steder som Piemonte, Toscana, Chablis og Rhône.

Jeg sto bak Norges første spesialbutikk for vin, Vinmonopolet Briskeby og i flere år har jeg vært med i smakspanelet til Vinforum.

I 2008 tok jeg et verdivalg og valgte å flytte til Kabelvåg, Lofoten for å kunne bo i Norges beste matfat. Her bor jeg sammen med min familie og lever det gode liv med kajakkpadling og fjellturer. Dog er Lofoten langt fra bugnende vinranker, men jeg føler meg priviligert som får jobbe både innenlands og utlands med det jeg elsker mest: – å inspirere mine gjester til å bli mer eventyrlystne i sine smaksopplevelser – enten det er mat eller vin.

Jeg elsker å oppdage nye steder, så gi meg gjerne en utfordring hvor du vil at jeg skal komme å holde kurs eller hvor du ønsker å dra på vintur.

Adresse: Schønningsvei 9, 8310 Kabelvåg
Telefonnummer: + 47 90766082
By: Kabelvåg
Rute: Schønningsvei 9
Postnummer: 8310



relaterte søk: gyrus, brain sulci, sulci
Anmeldelser
Oversatt av Google Vakkert og romslig hus med alle fasiliteter - og omgivelsene er fantastiske. Original Smukt og rummelig hus, med alle faciliteter - og omgivelserne er underskønne.
Oversatt av Google Super - vakkert hus, med god plass for mange gjester. Original Super - smukt hus, med god plads til mange gæster.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Gyri.

Kabelvåg mat og drikke

åpningstider, plassering. Schønningsvei 9 kart bykart, satellitt visning. Gyri adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Gyri. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Gyri med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler