facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Gystadmarka skole

Gystadmarka skole

Info

Gystadmarka skole ligger nord-øst i Jessheim i Ullensaker kommune. Skolen er en barneskole med ca. 400 elever og nærmere 50 ansatte.

Historie

Gystadmarka skole ligger pent plassert i direkte tilknytning til Jessheim friidrettsstadion, UKI Arena hvor Ull/Kisa fotball spiller sine hjemmekamper og Jessheim is- og flerbrukshall.

Vår oppgave

Respektfulle barn med lyst på livet

Adresse: Aktivitetsvegen 25, 2069 Jessheim
Telefonnummer: 66109420
By: Jessheim
Rute: Aktivitetsvegen 25
Postnummer: 2069



relaterte søk: gystadmarka skole skolerute, gystadmarka ungdomsskole ansatte, gystadmarka skole sfo, rektor gystadmarka ungdomsskole, gystadmarka ungdomsskole, skoler ullensaker, nye gystadmarka ungdomsskole, gystadmarka utbygging
Anmeldelser
Hei, bra skole men, må si at noen av lærerne er i overkant strenge og frekke mot elevene, og rektoren virker ikke så særlig hyggelig mot barna. På SFO så synes jeg det er lite hyggelig å tvinge barna ut i lyn og torden vær. Synes at de burde ta flere inspeksjoner av lærerne og at barna burde få lov til å si anonymt hva de mener om lærerne sine.
Virker som en bra skole
Lelellelelelelelelelelel dårlig skole
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler