facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Håbet Helsehus

Adresse: Håbafjellveien 4, 4325 Sandnes, Norway
Telefonnummer: 51601850
By: Sandnes
Rute: Håbafjellveien 4
Postnummer: 4325



relaterte søk: Håbet Legesenter, Håbet Legesenter bestille time, Min helse, Helsenorge
Nærliggende lignende selskaper
Spir Helse Spir Helse 3 km Anbefaler folk å bruke Spir Helse AS, Er det noe problem som oppstår er det bare å t...
Anmeldelser
En må ha goood tid om du skal ringe dem. Ringt i 40min nå og dem svarer ikke. Eneste som trekker dem opp er legen Melissa, da hun er den beste legen jeg har hatt
Imøtekommende, dyktige, serviceinnstilte og vennlige sekretærer og leger
Jec opplever dårlig informasjon i disse koronartider derfor får dem 1 stjerne av meg da pasienten har krav på og få time for og bli undersøkt av lege når man er skader, syk , må ha medisinsk hjelp av andre grunner en coronasmittet.
Verste legesenter. Aldri får hjelp. Tatt prøvene, men de hadde ikke sitt noen, på kvelden var innlagt på sykehus. Baliev er ikke den legen som kan behandle pasienter, har ikke peiling på noen ting.
Kort ventetid, hyggelig og svært profesjonell fastlege.
Veldig dårlig holdning og pasient oppfølging
Baliev Han er den beste legen.
Oversatt av Google Ikke bry deg, den har leger som legen min. Som hadde det travelt under konsultasjon, ikke god service i det hele tatt. I tillegg ble referansen hennes avvist av laboratoriet. Det er det første i mitt liv, for å se en leges referanse ved kontroll bli avvist. Senere fikk jeg diagnosen den tingen som hun ba meg ignorere. Original Don't be bothered, it has doctors like my doctor. Who was in a hurry during consultation, not good service at all. Plus, her reference was rejected by lab. That is a first in my life, to see a doctor's reference on checkup getting rejected. Later on, i was diagnosed with that thing which she asked me to ignore it.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler