facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hå Elektro

Hå Elektro

Info

Velkommen til Hå Elektro sin facebookside.

Historie

VI LEVERER MER ENN GODT HÅNDVERK

Velkommen til Hå Elektro. Vi holder til i lokaler på industriområdet Bjorhaug på Nærbø og har siden etableringen i 1997 jobbet oss inn på det jærske markedet. Oppdragsmengden har økt jevnt og trutt, og med den, også antall ansatte. Vårt hovednedslagsfelt er og skal være jærregionen.

Vi driver hovedsakelig med større og mindre installasjoner i eneboliger, næringsbygg og landbruksbygg, men tar også på oss justeringer og feilrettinger. Serviceavtaler utgjør også en viktig del av totalporteføljen.

Vi har lang erfaring innen lysdesign. Dette er et satsingsområde, og vi har derfor også knyttet til oss interiørarkitekt Astrid Rosland. Hun har belysning som spesialfelt og jobber tidvis tett sammen med oss. Slik kan vi tilby kundene våre noe mer enn et solid og godt håndverk.

Som et videre ledd i denne satsingen har vi knyttet til oss rundt ti faste belysningsleverandører. De representerer et bredt spekter av ulike stilarter og bruksområder, noe som setter oss i stand til å imøtekomme kundenes ønsker og behov.

Vi har alltid nok folk. For større oppdrag hyrer vi inn ekstra bemanning.

For å kunne gi kundene våre det beste, legger vi foruten høye tekniske og faglige krav, stor vekt på fleksibilitet og tett oppfølging. Dette er viktige verdier i bedriftskulturen vår.

Hå Elektro er Registrert Elektroinstallatør og har sentral godkjenning UTF og KUT brannsikkerhet i bygninger. Vi er også medlem av NE LFO og har med det den såkalte nelfogarantien.

Adresse: Bjorhaugslettå 28, 4365 Nærbø
Telefonnummer: 51430895
on.ortkeleaah@tsop
By: Nærbø
Rute: Bjorhaugslettå 28
Postnummer: 4365


åpningstider

Mandag: 07:00 - 15:00
Tirsdag: 07:00 - 15:00
Onsdag: 07:00 - 15:00
Torsdag: 07:00 - 15:00
Fredag: 07:00 - 15:00

Nærliggende lignende selskaper
Nærbø Rør og Elektro Nærbø Rør og Elektro 299 meter Var nede for å bestille en time og da sa dei at dei ville ringe opp. Det har gått 1 u...
A.V.E Systemer A.V.E Systemer 3 km Rask respons, befaring kort tid etter forespørsel. Montering få dager etter bestillin...
Anmeldelser
Grevlikt goe service
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler