facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HØIDEN MC-SENTER

HØIDEN MC-SENTER

Info

Siden starten i 1986 har Høiden MC Senter hatt som målsetning å være en av de ledende MC-sentere i Norge, både når det gjelder utvalg og kvalitet. Hos oss vil du finne et bredt spekter av både nye og brukte mopeder, lette og tunge motorsykler.

Historie

Vi fører følgende tunge motorsykler: Honda, Yamaha, Suzuki, Aprilia og MotoGuzzi.

Du kan også velge mellom følgende moped-/scootermerker: Honda, Yamaha, Vespa, Gilera, Piaggio, Derbi og Suzuki.

Adresse: Ryggeveien 121, 1570 Dilling, Ostfold, Norway
Telefonnummer: 69236040
on.cm-nedioh@tsop
By: Dilling
Rute: Ryggeveien 121
Postnummer: 1570


åpningstider

Mandag: 09:00 - 16:30
Tirsdag: 09:00 - 16:30
Onsdag: 09:00 - 16:30
Torsdag: 09:00 - 18:00
Fredag: 09:00 - 16:30
Lørdag: 10:00 - 14:00


relaterte søk: høiden mc senter åpningstider, mc oslo, mc moss, lillebror mc, mc butikk østfold, mc østfold, leeres mc, graarud mc
Anmeldelser
Effektive og flinke, gode priser på service. Hyggelige folk bak disken
Fikk aksept på et bud. 15 minutter senere kontrer de med at sykkelen er solgt.
Etter en ubehagelige punktering på motorveien på vei til Sverige, ble jeg nødt til å sette igjen min veteran motorsykkel hos Høiden mc senter. Dagen etter dro jeg ned for å høre om de hadde tid eller mulighet til å få fikset dette. Svaret var som forventet, da jeg selv jobber i lignende serviceyrke. Ca 1-2 timer etter jeg forlot Høiden, fikk jeg tekstmelding om at motorsykkelen var klar til henting. Jeg ble positivt overrasket og glad, og prisen var det heller ikke noe å si på, så jeg er meget fornøyd med service. jobb utført og pris. Jeg kommer garantert til å anbefale Høiden mc senter for mine venner, på grunnlag av god service og trivelige ansatte. Mvh Kjetil Engedahl
Hentet en relativt ny 125cc fra service 30. september 2021. Betalte fire ganger så mye som for min BMW sykkel-service i Oslo, jeg ble sjokkert over prisen, men jeg ble frekt satt på plass og forklart at dette er en normal pris. Verkstedet demonterte også tank etter mitt ønske, byttet drivstoff og byttet filter ut fra tanken i tillegg til standard service. Nå er sykkel tatt frem og batteriet ladet, og den er sur som fy og går ujevnt og hakker. Maken til dyrt og upålitelig arbeid skal man lete lenge etter. Nå må jeg skru selv for å finne ut hvorfor sykkelen går ujevnt - eller tar verkstedet ansvar og fikser på garanti?
Ufattelig dårlig kommunikasjon. Ting er ikke ferdig til det man trodde var avtalt tid. Og er man som kunde freidig nok til å påpeke det, samt ikke har anledning til å la sykkel så et ubestemt antall dager, så får man bare beskjed om å hente sykkel, og på vei ut døren får man fra verkstedansatt beskjed om at man er stemplet som "vanskelig kunde", og at man er uønsket i lokalene i framtiden. "Du trenger ikke sette din fot her noe mer". Skikkelig seriøst og professionelt? I stedet for å skjelle ut kunde, kanskje komme med noen løsninger i stedet for, f.eks. avtale tid som passer for kunde, eller se litt på hvor vagt man kommuniserer avtale om tid? Skal for all del følge oppfording fra ansatt om å holde meg unna Høiden MC i all framtid.
Meget god service, og de kan sine saker. Min datter på 16 syntes "ekspeditøren" var hyggelig og morsom.... De gjorde underverker med Vespaen etter to år med "dårlig" motor i nord-norge. Og nå snakker vi ny Vespa.
Ringte for å spørre om innbytte, det var spesifisert i Finn annonsen at de tar innbytte, når jeg ringer og sier at jeg har en ducati panigale v2, så sa han ene selgeren nei til den type sykkel! Det var surt siden det sto i annonsen at de tar innbytte, men de spesifiserte ikke på hvilke sykler de ikke tar innbytte i. Dårlig service, frekk selger, styr unna.
Uprofesjonelle ansatte som ikke greier å holde avtaler om tid, kostnader etc. I tillegg blir det kastet anklagelser, totalt ubegrunnet, mot kunder da verkstedet/butikk ikke overholder avtaler. Holder meg langt unna Høiden MC, benytter meg heller av andre verksteder/forhandlere som faktisk vet betydningen av ordet kundeservice.
Skulle ha meg ny MC og tok turen til Høiden. Sjeldent jeg har møtt så uinteresserte ansatte som har så lite kunnskap om produkter de selger. Det finnes en mye triveligere forhandler litt lenger syd i fylket som også selger Yamaha og Honda!
Gjorde et forsøk på å handle en nesten ubrukt Honda de har til salgs, men etter totalt 4 henvendelser og kun 1 svar fra daglig leder ga jeg opp og kjøpte sykkel i Skien i stedet. Jeg orker ikke mase for å få lov til å kjøpe..
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon HØIDEN MC-SENTER.

Dilling motorsykkelverksted

åpningstider, plassering. Ryggeveien 121 dilling motorsykkelforhandler kart bykart, satellitt visning. HØIDEN MC-SENTER adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på HØIDEN MC-SENTER. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om HØIDEN MC-SENTER med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler