facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Høieparken

Høieparken

Info

Høieparken er et initiativ for å gi alle nesbuer en felles møteplass. Denne siden er opprettet for å få vise hvilket potensial Høieparken har til å bli Nes kommunes fineste møteplass. Siden skal gi publikum innspill og innsikt til prosjektet.

Adresse: Høievegen 90, 2150 Årnes
By: Årnes
Rute: Høievegen 90
Postnummer: 2150



relaterte søk: geilo høydepark, hunderfossen en eller to dager, hunderfossen, nyheter hunderfossen, geilo høydepark åpningstider, hunderfossen høstferien, høyt og lavt ål, grillen hunderfossen
Anmeldelser
her er det så fint å gå en tur når som helst. Fugler i Glomma og helt toppers.
Området som kalles Høieparken ligger flott til langs Glommastien utenfor sentrum av Årnes. Takket være en privat gruppe og dels kommunen er parken blitt holdt godt i hevd. Det har blitt virkelig et fint rekreasjonsområde med rom for flere aktiviteter. Kan anbefales.
Fin sted for en liten tur
Kjempe plass ,med flere muligheter eks. Trim,frisbee ,turer oppover langs elva til hennisand og videre funnefoss
En skjønn atmosfære i naturskjønne omgivelser. Fint for både rullestolbrukere, småbarn samt tur med hund.
Veldig fin park for små og store.
En park for alle langs nydelige Glomma.
Flott sted for avslappende spasertur
Fin tursti
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Høieparken.

årnes offentlig park

åpningstider, plassering. Høievegen 90 kart bykart, satellitt visning. Høieparken adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Høieparken. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Høieparken med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler