facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for H Kvame As

H Kvame As

Info

H. Kvame As er totalleverandør av entreprenørtenester i Sunnfjord. Vi tek på oss oppdrag innan graving, sprenging, planering, massetransport og meir.

Historie

Entreprenørbedrifta H. Kvame AS vart starta opp av Harald Kvame i 1993 . Ti år seinare vart bedrifta overteke av sonen Henning Kvame, som i dag er dagleg leiar og har over 35 års røynsle frå entreprenørbransjen. Bedrifta held til i Naustdal, har sju tilsette og er godkjent opplæringsbedrift for anlegg og bergverk. Vi tek på oss oppdrag over heile Sunnfjord.

Med ein fleksibel maskinpark og dyktige tilsette representerer H. Kvame AS eit trygt val av entreprenørbedrift. Vi tek store og små oppdrag—som anten hovudentreprenør eller underentreprenør—og kan vise til solide og varierte referanseprosjekt innanfor ulike kategoriar grunnarbeid. Vi tek gjerne ein samtale om ditt oppdrag, og kjem på uforpliktande befaring.



"Velkommen til H. Kvame AS. Vi er totalleverandør av entreprenørtenester i Sunnfjord. Med lang røynsle innan vårt fagfelt tek vi på oss oppdrag innan graving, sprenging, planering, massetransport og meir. Treng du ein erfaren og påliteleg entreprenør til ditt oppdrag, kontakt oss i dag."
Adresse: Kvame, 6817 Naustdal I Sunnfjord, Sogn Og Fjordane, Norway
Telefonnummer: 415 17 889
on.emavkh@gninneh
By: Naustdal i Sunnfjord
Rute: Kvame
Postnummer: 6817


åpningstider

Mandag: 08:00 - 17:00
Tirsdag: 08:00 - 17:00
Onsdag: 08:00 - 17:00
Torsdag: 08:00 - 17:00
Fredag: 08:00 - 17:00

Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon H Kvame As.

Naustdal i sunnfjord rivings- og gravingsvirksomhet

åpningstider, plassering. Kvame kart bykart, satellitt visning. H Kvame As adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på H Kvame As. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om H Kvame As med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler