facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Høland og Setskog Sparebank

Høland og Setskog Sparebank

Info

Vi ønsker at våre kunder skal få et innblikk i våre aktiviteter, vårt engasjement samt dele fornuftig informasjon på en enkel måte.

Adresse: Pb 54, Bjørkeveien 20, 1941 Bjørkelangen
Telefonnummer: 63 85 70 70
on.knabsh@tsop
By: Bjørkelangen
Rute: Pb 54, Bjørkeveien 20
Postnummer: 1941


åpningstider

Mandag: 09:30 - 16:00
Tirsdag: 09:30 - 16:00
Onsdag: 09:30 - 16:00
Torsdag: 09:30 - 16:00
Fredag: 09:30 - 16:00


relaterte søk: høland og setskog sparebank hemnes, aurskog sparebank, høland og setskog sparebank app, høland og setskog energi, aurskog høland sparebank, hsb bank, høland og setskog elverk, setskog høland fotball
Anmeldelser
Bor på Bjørkelangen og vært kunde her i mange år. De har hatt litt høye gebyrer og begrensede åpningstider, men har vært mulig å snakke med kundebehandler og fått hjelp. Har dessverre vært igjennom flere kundebehandlere, noen hadde ikke den kunnskapen de burde ha i jobben sin. Prøvde så etter noen år å låne opp til et eiendomskjøp. Fikk nei av banken til dette, og de lånte heller ut penger til et annet firma på objektet jeg ønsket, og det firmaet gikk konkurs noen år etterpå, men de hadde visstnok bedre økonomi enn meg. Dette kaller jeg selektiv forskjellsbehandling, og når du topper dette med høye gebyrer og priser måtte jeg bytte bank. Anbefaler ikke denne lokalbanken.
Dette er en bank som topper listen over de verste bankene: forskjellsbehandling og diskriminering er viktig i daglig arbeid her. Min kusine er ukrainsk flyktning og ville åpne konto i banken. Hun fikk beskjed om at hun MÅ snakke norsk eller engelsk for å kunne bli kunde. At det var en tolk ved siden av hjalp ikke. Så. Hvis du har nylig flyttet til Norge, er flyktning eller bare familiemedlem som ikke snakker norsk/engelsk, er du ikke velkommen her. Dette er absolutt en sak til forbrukerrådet og likestillings departementet. Bekymringsmelding til sist nevnte instans skal sendes fortløpende, sammen men klage til forbrukerrådet.
Svært kronglete å opprette depositumskonto. Lenke fungerer ikke, nedetid på nettsiden og må forsøke registrering flere ganger. Får sms om at dokumenter ligger klare for signering, men ved innlogging er det tomt. Anbefaler mer brukervennlig nettløsning.
Kjære Høland Sparebank, Jeg har gjennomgått min konto fra 2007-2015 – 8 år. Jeg har i denne perioden betalt 250 kr i årsgebyr for visakort....17 ganger 2 ganger er det blitt refundert. Jeg ønsker å vite grunnen til at kortene mine ikke er slettet etter ønske, samt hvorfor jeg er dobbeltfakturert siden 2009. Videre viser jeg til en hendelse i 2009 den16-17.18 des der jeg er trekt 10000kr 1 gang for mye, et tap jeg ikke har fått tilbakebetalt enda, men som skled inn i glemmeboka da dette var en hektisk tid for meg. Jeg lurer på om banken ønsker å gjøre opp for feilen som ble gjort da jeg skulle ta ut penger i annen bank og ringte for å få godkjenning.? Bankens svar på min henvendelse: Saken du viser til med trekk på kr 10.000,- er langt tilbake i tid. Det er vanskelig å bevise hva som skjedde i 2009. Den kan vi dessverre ikke få gjort noe med. Når det gjelder årsgebyr på kort kan det se ut som du har fått to kort pr fornyelse. Du benytter begge kortene du har.. Det har du også gjort med tidligere kort. Dersom du vil ha tilbakeført gebyr for i år må du levere inn ett av kortene til banken. Meg: Saken er enkel, jeg bytter bank! Og en ting, det er ikke verre enn å se at det er overført en gang for mye om du tar en gjennomgang av kontobevegelsene. Det er deres feil, jeg har ikke autorisasjon til å sitte på deres side av bordet å godkjenne uttak på 10000kr i annen bank, dessuten burde dere ha holdt dere for gode til å gi meg et slikt svar da dere har en ukes grense på uttak på 10000kr i uka og det forsvinner 10000 kr til i løpet av 1-2 dager.  Uttaket skjedde på gjøvik, DNB Nor; og svaret ditt er uholdbart i forhold til både årsgebyr og feilen som den gang ble gjort. Jeg mottok 3 bankkort hvor koden jeg fikk i posten på kortene ikke stemte, og da er det snakk om de 4 siste kortene jeg har fått av dere. Forøvrig har jeg aldri hatt 2 bankkort om gangen. Men det er vel ingen verdi å ta vare på en kunde som har lav prioritet slik jeg har. Dere får 2 dager på å tilbakeføre mine 10000 kr, samt finne ut hvor mye av de 18 årsgebyr jeg har fått på i alt 7 virksomme kort. Med mindre dere synes det er verdt å få denne saken på et leserinnlegg både i indre og rb for å spare 10000 kr dere har stjålet ved en "feil!". Saken du viser til med trekk på kr 10.000,- er langt tilbake i tid. Det er vanskelig å bevise hva som skjedde i 2009. Den kan vi dessverre ikke få gjort noe med. Når det gjelder årsgebyr på kort kan det se ut som du har fått to kort pr fornyelse. Du benytter begge kortene du har.. Det har du også gjort med tidligere kort. Dersom du vil ha tilbakeført gebyr for i år må du levere inn ett av kortene til banken. Slapp av , dere skal få de begge to.
Hadde 3 stk 500.- lapper som visstnok gikk ut i 2019. Gikk innom banken og fikk byttet dem inn i gyldige sedler, selv om jeg ikke er kunde der. Det er kundeservice slik det bør være
Vært kunde i over 20 år, fikk ikke boliglån om jeg ikke handlet i kommunen. Byttet til Trøgstad sparebank, null problem samt mye mer å tilby.
Anbefaller ingen å bli kunde der. Aldri opplevd maken til elendig kundebehandling noen gang !
Veldig forsiktig og konservativ bank. Det er ment positivt. De som har jobbet der lenge er veldig hyggelige. En av de i "luka" er litt for sur, men resten er hyggelige.
Varme fine folk, høy kunnskap og omsorg for nærmiljøet.
Flott bank for folk flest
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Høland og Setskog Sparebank.

Bjørkelangen økonomisk tjeneste

åpningstider, plassering. Pb 54, Bjørkeveien 20 bjørkelangen finansselskap kart bykart, satellitt visning. Høland og Setskog Sparebank adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Høland og Setskog Sparebank. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Høland og Setskog Sparebank med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Wepe Regnskap AS Wepe Regnskap AS 87 meter Har over lengre tid jobbet med ledergruppen i WEPE og sett hvilken profesjonalitet de...
Ostlid Regnskap As Ostlid Regnskap As 1 km Østlid Regnskap AS. Vi har solid og nyttig erfaring, og holder oss oppdaterte innen ...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler