facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Håndarbeidsforlaget

Håndarbeidsforlaget

Info

Håndarbeidsforlaget gir ut hefter og bøker,
som inneholder design fra Lillill og Anne-Stine Thuve
Forlaget ble startet i 2010 av Lillill Thuve



"Bar and Urban Nightclub"
Adresse: Tyslevveien 61, 1163 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Tyslevveien 61
Postnummer: 1163


Anmeldelser
4 for hyggelig bar med fin bakgård 1 for «drinkene» vi ble servert Mango Chili Daquiri og Mojito. Må ha vært noe ferdigblandet og smakte sur vin. Styr unna. Men tross dette; lokale såpass hyggelig så kommer gjerne tilbake for en pils!
Sto i kø i 2 timer 22:07-23, og da vi var blant de første bestemte vaktene seg for at stedet var fullt. De slapp inn flere som ikke sto i køen enn de som sto i køen. Vi så vaktene dytte flere av de som sto i køen og viste ikke respekt ovenfor besøkende.
Kom innom for å ta noe å drikke før et restaurantbesøk. Det som på overflaten så ut som et hyggelig lokale, bar etter en nærmere titt preg av dårlig renhold og slitne møbler. Bordet vi satte oss ved var klissete, så vi ba bartenderen om å vaske det. Vedkommende kom bort med en sprayflaske og verdens minste papirtørk, og vasket halve bordet...? På møbler og inventar var det flere steder gamle rester av stearin og inntørkede flekker av drikke, som lett kunne vært vasket bort med minimal innsats. Utvalget av øl var heller ikke spesielt imponerende for et sted som flagger håndverksøl ganske høyt. Det ble et raskt inntak av en middelmådig øl, før vi dro videre til en restaurant som på alle måter rettet opp den dårlige starten på kvelden.
Rævva personale, frekke og ikke mulig å prate med. ALDRI GÅ HIT!!!
Vaktene kastet ut kompis av meg uten en god grunn som føltes kjipt og unødvendig ut.
Veldig trivelig og hyggelig sted med mange sitteplasser både innendørs og utendørs. hyggelig bakgård. Veldig serviceinnstilt betjening og velsmakende og god mat og drikke.
Flotte lokaler med fin bakgård. Godt utvalg i drikke. For meg som er veldig glad i Craft-beer så er kvaliteten så som så.
Supert sted Bra utvalg av øl, hyggelige dyktige folk bak baren. Kommer garantert tilbake - Håndslakt som er på andre siden av trappen fra ølbaren har helt fantastisk kjøtt, og man kan bestille spekefat med ølen
Stiv pris i et ellers lekkert & stilfullt lokale , synd prisen på en 0,4 Schous er 100 kr på en tirsdag . Men vi er et Håndslag unna Arbeiderpartiets hoved kontor så er det kanskje ikke verdt å forvente mindre . Flott bakgård & stilfullt , men vest kant prisene på Youngstorget er utvilsomt overdrevet .
Håndslag er virkelig plassen å dra for å ta seg en øl. Utvalget er stort og som oftest har du hyggelige folk bak disken. Kommer du tidlig på en hverdag kan det være en hyggelig plass å møtes for en prat, men det blir for fult i helgene. Det har vært en stygg trend i utelivsbransjen å sette aldersgrenser som er over 20. Det er som de fleste vet ikke lov å sette aldersgrenser som 23 år. Derfor er det synd at jeg ved noen anledninger må forklare dette til vekterne på stedet, som noen ganger kan være direkte ufine i hvordan de prater til deg. Dette reflekterer selvfølgelig ikke personalets til tider eksemplariske service, men det er verdt å nevne. Alt i alt har jeg hatt mange gode opplevelser på Håndslag. Om man ser bort i fra noen dårlige opplevelser med vektere, og noen fulle personer som skulle blitt kastet ut litt tidligere er dette en perle ved Youngstorget.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Håndarbeidsforlaget.

Oslo medie-/nyhetsbedrift

åpningstider, plassering. Tyslevveien 61 kart bykart, satellitt visning. Håndarbeidsforlaget adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Håndarbeidsforlaget. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Håndarbeidsforlaget med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler