facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hønefoss Begravelsesbyrå Sukken

Info

Sukken Begravelsesbyrå hadde sin spede begynnelse i 1912 med August Sukken som snekret kister. Gjennom de over hundre årene som har gått siden da har byrået utviklet seg til et moderne byrå med solid forankring i lokale gravferdstradisjoner.



"Sukken Begravelsesbyrå hadde sin spede begynnelse i 1912 med August Sukken som snekret kister. Gjennom de mer enn hundre årene som har gått siden den gang har Sukken utviklet seg til et moderne byrå med solid forankring i lokale gravferdstradisjoner.Vi er stolte takknemlig for at vi gjennom alle disse årene har fått lov til å bistå så mange familier i Ringerike, Hole, Krødsherad og på Jevnaker med de mange oppgavene som følger ved et dødsfall. Vi er tilgjengelig hele døgnet og har alltid tid til en prat. Alltid her for deg."
Adresse: Nordre Torv 5, 3531 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: +4732121537
By: Hønefoss
Rute: Nordre Torv 5
Postnummer: 3531



relaterte søk: Sukken Minnesider, Minnesider Berg Hønefoss, Berg Begravelsesbyrå Hønefoss, Dødsannonser Hønefoss, Kvamme & Urnes minnesider, Berg Begravelsesbyrå Minnesider, Begravelsesbyrå Ringerike, Bergs Begravelsesbyrå
Nærliggende lignende selskaper
Kvamme & Urnes Begravelsesbyrå Kvamme & Urnes Begravelsesbyrå 2 km Vårt begravelsesbyrå er et lite byrå i Hønefoss som betjener Ringerike, Hole og Jevna...
Anmeldelser
Syns Hønefoss begravelsesbyrå Sukken,får ufortjent kritikk her,de har ytet det lille ekstra fra dødsfallet inntraff til nå måneder senere. Alltid tilgjengelig,behjelpelige,støttende,mer enn bare en jobb i mitt syn. Tusen takk for ett flott samarbeid,dere gjorde enkelt avgjørelser utrolig mye lettere som etterlatt:Tusen takk for flotte samtaler,det var kjempe godt å kunne lene seg litt på noen som kan feltet. Jeg ambefaler Hønefoss begravelsesbyrå avd sukken på det varmeste,mer imøtekomme mennesker skal man lete lenge etter:
Utførte utrolig god service, mer enn forventet. Hyggelige og varme mennesker, god mottagelse og prat. Vil på det sterkeste anbefale dem.
Oversatt av Google Jeg hadde dessverre en veldig negativ opplevelse med Sukken Begravelsesbyrå. Jeg la også ut en negativ anmeldelse på Facebook – de gikk så langt som å fjerne anmeldelser fra Facebook-siden sin på grunn av det. Jeg har lagt ved et skjermbilde av anmeldelsen her, slik at du kan se bevis på at de skjuler ytelsen sin. Original Unfortunately I had a very negative experience with Sukken Begravelsesbyrå. I also posted a negative review on Facebook - they went so far as to remove reviews from their Facebook page because of it. I've attached a screenshot of the review here so you can see proof they are hiding their performance.
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Hønefoss Begravelsesbyrå Sukken med offentlig transport


Nordre torg 20 meter
103
113
221
223
225
228
231
232
233
Flybuss Ringerike - Gardermoen
Riddergården 110 meter
103
113
221
223
225
228
231
232
233
Flybuss Ringerike - Gardermoen
Hvitbrua 260 meter
221
223
225
Flybuss Ringerike - Gardermoen
Ullerålsgata 320 meter
103
113
228
231
232
233

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler