facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hønefoss Handel og Tjenester AS, HHTBil.no

Info

Biler til salgs. Brukte biler kjøpes og selges. Biler med mangler/ikke Eu godkjente også av interese



"Åpent for vising / prøvekjøring også kvelder og helg, etter avtale."
Adresse: Bønsnesveien 71, 3530 Hole, Norway
Telefonnummer: 40070596
By: Hole
Rute: Bønsnesveien 71
Postnummer: 3530


Anmeldelser
Svært lite info om bilen i annonsen og bildene er valgt på den måten at du ikke ser noen feil, bulker, slitasjemerker eller rust. Og selv om jeg spurte om alt er i orden på forhånd for å unngå noen dårlige overraskelser, fikk jeg en bekreftelse på at alt er i orden.. men det var langt fra det. Alt i alt anbefales ikke.
Hyggelig og enkel handel. Knall service! Fikk trøbbel med ABS på vei hjem, men det fiksa HHTBil uten noe om og men. Veldig fornøyd og handler gjerne igjen neste gang jeg trenger en bruktbil. : Anbefales!
Jeg kjøpte god brukt Nissan Qashqai av Tom, og han tok min gamle Skoda i innbytte. Alt gikk raskt, og uten problemer. Vi merket en feil på bilen først tre-fire uker etter kjøp, og han fikset det som en selvfølge og uten at det kostet oss noe. Han sier det som det er, er fleksibel og gir gode råd om trygt bruktbilkjøp og salg. Anbefales!
Takker for hyggelig og etterrettelig kommunikasjon i forbindelse med kjøp av flott Volvo-klassiker. Meget fornøyd med prosess og produkt!
Her er det god kommunikasjon og bra service! Må takke for en trygg og hyggelig bilhandel! :
Super service og bra kommunikasjon. God hjelp å veldig hyggelig bilkjøp! Anbefales!
Handla en xc70 av Tom. Punktlig hentet meg på Gardemoen for å hente bil. Kjempe god service takker for hyggelig handel
Supersevice og meget god komunikasjon, absolutt å anbefale!
Veldig fornøyd med service til HHTBIL
Anbefaler ikke
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hønefoss Handel og Tjenester AS, HHTBil.no.

Hole bilforhandler

åpningstider, plassering. Bønsnesveien 71 hole bruktbutikk kart bykart, satellitt visning. Hønefoss Handel og Tjenester AS, HHTBil.no adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hønefoss Handel og Tjenester AS, HHTBil.no. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hønefoss Handel og Tjenester AS, HHTBil.no med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
CMA Bil A/S CMA Bil A/S 2 km Oversatt av Google Flink Original Bra
Prestmarken Bil Prestmarken Bil 3 km Jeg har kjøpt en G 63 2019 modell fra de og de er meget useriøst forhandle Det er mas...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler