facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hønefoss Osteopati

Hønefoss Osteopati

Info

Osteopat Lene Søndergaard DO MNOF
Osteopatibehandling for mennesker og dyr.

Historie

Osteopati er en helseprofesjon som baseres på naturvitenskapelige og kliniske fag, og er en manuell behandlingsform. Osteopaten behandler med utgangspunkt i at god funksjon og helse også avhenger av at muskelskjelett-, bindevev-, nerve- og det sirkulatoriske systemet fungerer optimalt sammen. Behandlingen er trygg og individualisert, og egner seg for både mennesker og dyr.

Jeg har siden 1997 jobbet som osteopat med mennesker og har nå i tillegg avsluttet utdannelse i dyreosteopati. Behandlingsprinsippene er de samme, men man må selvfølgelig ha en annen tilnærming til et dyr enn til et menneske. Hester og hunder er de dyr som er mest utsatt for å få plager fra muskelskjelettsystemet siden de ofte er i en treningssituasjon. Dressur-, sprang- og travhester samt hunder som driver med agility, lydighet, jakttrening osv, kan lettere få belastningsskader enn dyr som lever i det fri. Osteopatibehandling er en effektiv og skånsom behandlingsmetode som de fleste dyr reagerer svært positivt på. Spesielt i hestedressur kan det også være viktig å behandle rytteren. En ubalanse i rytteren overføres umiddelbart til hesten, som kanskje derfor ikke klarer å yte sitt beste.

Adresse: Hønengata 70B, 3515 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 908 61 255
By: Hønefoss
Rute: Hønengata 70B
Postnummer: 3515relaterte søk: Myoreflexterapi
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hønefoss Osteopati.

Hønefoss medisinsk bedrift

åpningstider, plassering. Hønengata 70B kart bykart, satellitt visning. Hønefoss Osteopati adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hønefoss Osteopati. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hønefoss Osteopati med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler