facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hønefoss Sparebank

Hønefoss Sparebank

Info

Lokalbanken i Hønefoss, på Facebook.

Historie

Overfor publikum skal vi fremstå som en bank med konkurransedyktige betingelser og med kompetente og serviceinnstilte medarbeidere som vektlegger den lokale forankringen.Vi er også stolte av å ha 9 Autoriserte finansielle rådgivere.

Gjennom betydelige gavebeløp og sponsoravtaler ønsker vi å bidra til en positiv utvikling for distriktet. Det er så mange positive krefter som i dag engasjerer seg til beste for byen og distriktet. Dette gir grunn til optimisme og tro på at Hønefoss og Ringerike er steder hvor det er godt å være.

Vår oppgave

Her vil vi besvare dine spørsmål og informere om viktige hendelser i Hønefoss Sparebank. Vi vil gjerne ha dine innspill, slik at vi kan tilpasse våre løsninger best mulig til kundens behov.

Vi kan ikke håndtere personopplysninger her, men ring gjerne vårt hyggelige kundesenter 32179700 i bankens åpningstid.

Produkter

Alt innenfor bank og forsikringsvirksomhet



"For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi ønsker å være med deg hele livet og være en støttespiller for små og store økonomiske valg. Vi hjelper deg å realisere dine planer og mål. Våre dyktige rådgivere har lokalkunnskap og kan tilby personlig økonomisk rådgivning."
Adresse: Søndre Torv 3, 3510 Hønefoss, Norway
Telefonnummer: 32 17 97 00
on.knabssofenoh@tsop
By: Hønefoss
Rute: Søndre Torv 3
Postnummer: 3510


åpningstider

Mandag: 09:00 - 15:30
Tirsdag: 09:00 - 15:30
Onsdag: 09:00 - 15:30
Torsdag: 09:00 - 15:30
Fredag: 09:00 - 15:00


relaterte søk: hønefoss sparebank app, sparebank 1, hønefoss sparebank telefon, hønefoss sparebank1, hønefoss sparebank ansatte, sparebank 1 hønefoss åpningstider, ringerike sparebank, hønefoss sparebank vipps
Nærliggende lignende selskaper
Eiendomsmegler1 Ringerike, Hole og Jevnaker Eiendomsmegler1 Ringerike, Hole og Jevnaker 71 meter Ryddige og faglig dyktige ansatte.
SpareBank 1 Ringerike Hadeland SpareBank 1 Ringerike Hadeland 86 meter Kan ikke bestille bankkort engang… 3 dager uten noe progress. Ingen jobber der for ku...
Ring Forsikring As Ring Forsikring As 527 meter For en service. Både på kontoret og på telefon til de forskjellige timer av døgnet...
Anmeldelser
Dårlig service,helt på trynet har nå ventet på nytt visa kort i tre uker. En uke ble jeg forespeilet .
Kundeservice har de ikke, og jeg ville styrt unna.
Alltid hyggelig og hjelpsomme takker
God service og hyggelige folk!
Kunne restaurert raskere!!
Flink banksjef
Oversatt av Google Enkelt og enkelt å åpne en bankkonto, vennlig oppmerksomhet på engelsk. Fint og komfortabelt venteområde, nytt IT-utstyr på skrivebordene. God service generelt, lavere priser, satser og skatter enn i konkurrentenes institusjoner. Det tar lang tid to uker å få kortet til å betjene kontoen din, men det er verdt det. Nettkontoen er tilgjengelig nesten umiddelbart. Ja, det er en lokal bank, men tjenester for internasjonale transaksjoner og internasjonale kredittkort er tilgjengelige. Jeg har ikke brukt det nå. For daglig bruk er det en god bank. Original Easy and simple to open a bank account, friendly attention in English. Nice and comfortable waiting area, new IT equipment at the desktops. Good service in general, lower fares, rates and taxes than in competitors institutions. It takes a long time two weeks to get your card to operate your account, but it worth. The online account is accessible almost immediately. Yea, it's a local bank, but services for international transactions and international credit card are available. I didn't used, by now. For a daily basis use it's a good bank.
Oversatt av Google Lokal bank Original Lokalbank
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler