facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for H-Nett Bredbånd As

Info

Lokal leverandør av bredbånd, telefoni og nettverkstjenester

Historie

H-Nett er en lokal tilbyder av bredbånd og telefonitjenester til bedrifter og private i Nordre Vestfold. Vi tilbyr våre kunder raske og sikre tilknytninger til Internett og telefoni, alt til meget konkurransedyktige priser.

Siden starten i 1999 har H-Nett spesialisert seg innen trådløs teknologi og kan bistå med kompetanse og produkter innen utvikling og drift av trådløs infrastruktur. I tillegg til vår kompetanse på trådløst er vi leverandør av det meste innen It og kommunikasjon.

H-Nett er en løsningsorientert leverandør med fokus på personlig service og faglig dyktighet.

Adresse: Våleveien 29, 3083 Holmestrand
Telefonnummer: 33050460
By: Holmestrand
Rute: Våleveien 29
Postnummer: 3083


åpningstider

Mandag: 09:00 - 17:00
Tirsdag: 09:00 - 17:00
Onsdag: 09:00 - 17:00
Torsdag: 09:00 - 17:00
Fredag: 09:00 - 17:00


relaterte søk: Fiber privat
Nærliggende lignende selskaper
Snorlaus.no Snorlaus.no 22 meter Jeg forstår ikke hva de har levert til oss - annet enn at det fungerer helt ypperlig!...
Anmeldelser
Supert! Har hatt stabilt og godt nett i alle fem årene jeg har brukt h-nett. Her streames det mye!!, på relativt liten line. Aldri mistet nett/mått resette modem/router, det bare virker. Bortsett fra da jeg klusset det til, i forbindelse med å skulle koble til phillips hue.. Da var kundeservice fantastiske!
Super kundeservice synes jeg, har fått øyeblikkelig svar på vakttelefonen samt at problemene har blitt løst innen svært rimelig tid! Har forøvrig kontaktet kundeservice vedr at abonnementet har blitt stengt pga ubetalt faktura, og de har gjenåpnet med en gang. Vi synes de gjør en god jobb på Hof!
Styr unna dette firmaet! Forferdelig kundeservice, skylder på kunden og tåler ikke å få kritikk av noe slag. Disse kan ikke en gang det de driver med, og leverer ikke i nærheten av det de lover!
Dårlig kundeservice, leverer ikke det de skal og tåler ikke å få kritikk.
Super kundeservice!
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler