facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Høst & Vår

Høst & Vår

Info

Høst & Vår is a native Norwegian sustainable brand, the name meaning Spring and Autumn. The designs provide a complete capsule for these tran- sitionary seasons and beyond, combining prints, layering of shapes and materials.

Historie

OOTD også kjent som outfitoftheday er et nytt norsk design brand startet opp i 2015 av designeren Elsa-Fredrikke.

Kolleksjonene er sexy og edgy, og er skapt for den moteinteresserte jenta som alltid søker det lille ekstra. Plaggene har feminine trekk, samt en passform som er tilegnet skandinaviske jenter.
Visjonene bak kolleksjonene er å få jenter til og utrykke seg igjennom sin personlige stil med ønske om å bli sett.
Den fødte fashionista vil fort finne sine favoritter blant våre design. Velg i alt fra deilig stikk, edgy skinn til romantisk blonde.

Adresse: Bryne, Norway
By: Bryne



relaterte søk: Høst og Vår kjole, Høst og Vår Elsa Fredrikke, Høst og Vår genser
Anmeldelser
Fantastisk mat-opplevelse, med mange smaker å absorbere. Pass på å få vin-pakken, som gir maten er ekstra løft. Aspargesen var noe smakløs, men ellers smakte alt fortreffelig. Veldig fin og rolig atmosfære.
God opplevelse, men dessverre ikke 5-stjerner. Anbefales allikevel!
Veldig gode viner, og jeg lærte om Birbet dessertvin, men hvis dette er gourmet... rå fisk og raps... hmm.... overraskelsene var best! Men man går nok ikke hit for å spise seg mett, mest for opplevelsen...
Nydelig liten Michelen restaurant ved Nørrebro. Her må man bestille bord. Fantastisk service fra et ungt og inspirert personell. Nydelige og spennende retter, samt en vin meny som bare er en nytelse. Anbefales virkelig‼
God service, herlig mat og fint sted til god pris. Anbefales!
Dette var en stor skuffelse . En gimmick. Lite mat, mye uspiselig brød, salt og fett. 195 kr for en liten porsjon med hardt flesk. Pluss for glutenfritt brød og god Barbera d alba negro. Mye å ta kr 25 for vann...
Flott matopplevelse, god verdi for pengene. Veldig god atmosfære og flink betjening. Vi gikk for helaften 3 retter, og fikk i tillegg mange "ekstraretter". Bra vinvalg, med spennende smaker av biodynamisk vin.
Knallbra meg mange overslskekse.
Smaksopplevelse fra begynnelse til slutt.Flott service.
Smaksopplevelse! God service og upåklagelig lokale. Var gruppe på 30 som spiste. Rask servering på alle retter. Fikk venteretter mellom de tre rettene vi hadde.
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Høst & Vår.

Bryne klesmerke

åpningstider, plassering. Høst & Vår adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Høst & Vår. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Høst & Vår med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
M44 M44 112 meter Bra kjøpesenter, har mest sannsyneligt det du leter etter. De har rene toaletter og i...
Alvelandet a/s Alvelandet a/s 199 meter Finaste bunaden
Sarinya's Sarinya's 612 meter Håndlaget hårpynt, munnbind og andre ting.
Blurred Brand Blurred Brand 985 meter Norsk streetwear til en rimelig pris
Scrunchie EB Scrunchie EB 2 km 5 kreative jenter fra Bryne ungdomsskole. Lager scrunchies av brukte stoff. 100% bære...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler