facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hästens

Hästens

Info

Adr. Hieronymus Heyerdahlsgate 1, 0160 Oslo
Tlf. +47 22 41 66 50
Man-fre:10:00-17:00, torsd:10:00-18:00, lørd:10:00-15:00

Produkter

Senger; Hästens Marquis, Excel, Superia, Luxuria, Auroria, Proferia, 2000T, Vividus, Novoria og Lenoria.
Tilbehør: gavler, puter, dyner, laken, madrassbeskytter, nattbord, sengetøy, morgenkåper, dunsokker, nattlue, pyjamas, håndkle, øyepute, MindSpa.
Barn; barnemadrasser, madrassbeskytter, puter, dyner, sengetøy, morgenkåpe, pysj.



"Hästens has a rich history running back through six generations—from our roots as master saddlers to Hästens appointment as Royal Purveyors. The journey to where we are now is one filled with passion, skill, and the pursuit of making the best handcrafted beds in the world."
Adresse: Hieronymus Heyerdahls Gate 1 , Oslo 0160, NO
Telefonnummer: 22 41 66 50
moc.serotssnetsah@olso
By: Oslo
Rute: Hieronymus Heyerdahls Gate 1
Postnummer: 0160


åpningstider

Mandag: 10:00-17:00
Tirsdag: 10:00-17:00
Onsdag: 10:00-17:00
Torsdag: 10:00-18:00
Fredag: 10:00-17:00
Lørdag: 10:00-15:00


relaterte søk: hästens norge, hästens vividus pris, hästens overmadrass, hästens overmadrass pris, hästens seng, hästens 2000t, hästens seng tilbud, hästens trondheim
Anmeldelser
Basert på erfaringer er jeg misfornøyd med handelen med butikken i Oslo /Skøyen og sengen fra Hästens. Anbefaler å styre unna og velge en forhandler som er opptatt av service og god kundebehandling. Jeg ønsket meg en fast seng med god fjæring. Kjøpte tilsvarende seng som jeg prøvde i butikken trodde jeg… spurte to ganger om det før jeg betalte. Sengen som ble mottatt har svært lite fjæring og det er som å sove på en benk. Jeg ble etter at handelen var inngått informert om at bredden på kjøpt seng er bredere enn den jeg prøvde i butikk, så derfor kan det oppleves noe forskjellig. Daglig leder foreslå å legge ullpledd under overmadrassen for det gjorde hun når hun var på hotell hvor det var dårlige senger… Sengen stemmer heller ikke med mål i spesifikasjonene fra nettsiden, flere cm lavere. Etter skriftlig klage kom det etter hvert en representant fra Hästens i Sverige og fikset midtbenet på sengen uten at det bedret opplevelsen. Denne representanten forsikret meg om at han skulle sørge for at jeg ble en fornøyd kunde. Denne lovnaden har resultert i bare viss vass og trenering så jeg orker ikke å mase mer. Absolutt ingen oppfølging. Kunde- og klagebehandling er Hästens Store Oslo svært dårlige på og det samme er representanten fra Sverige. Dette har vært en stor skuffelse og pris står ikke i forhold til kvalitet. Jeg kunne kjøpt 15-20 Ikea senger til samme pris og som muligens hadde gitt både bedre søvn og liggekomfort.
Jeg ønsket en myk rammemadrass og ble anbefalt en modell i Soft. Denne hadde de ikke inne i butikken på det tidspunktet, de hadde kun Medium og den syntes jeg var alt for hard. Jeg prøvde mange ulike senger i butikken med ulik mykhetsgrad, men ble anbefalt den jeg kjøpte. Sengen er som å ligge på en overmadrass rett på gulvet, jeg får vondt i hoften av å ligge på siden og blir stiv i ryggen av på ligge på ryggen. Daglig leder mente jeg måtte legge ulltepper under overmadrassen for å gjøre den mykere, hun mente at fornøydhetsgaranti var det kun useriøse sengebutikker som hadde, hun mente at dette var en forbruksvare på lik linje med en truse og som man ikke kunne heve kjøpet på etter å ha brukt den, i tillegg måtte jeg ha valgt en dyrere modell, dersom jeg skulle ha en myk seng. Nei, klagebehandling det kan ikke Hästens Store Oslo og det med å love mindre og levere mer, har de aldri hørt om! Jeg føler meg dessverre veldig lurt og er kjempe misfornøyd.
Nettsiden viser at dem er åpent i dag 29 des og på døra står det stengt frem til 2 januar. Kjørt 1 time for å komme hit. Dårlig oppfølging på nettsiden.
Forbanna så det holder!! Da jeg kom å skulle henta den bestilte varen,hadde de solgt den til en annen kunde. Var det siste og eneste paret som var igjen. Skulle fan ikke være mulig!!! Til eieren under.....jeg sa IKKE at jeg skulle komme dagen etter.Dette visste jeg ble umulig p.g.a jobb.Sa jeg skulle komme så snart som mulig! Varen ble bestilt TIL MEG tirsd.kl 17,jeg var å skulle hente den torsd.kl.16.At hun IKKE hadde lagt varen til side får bli hennes ansvar.Hverken min eller kollegaen som hun skyldte på.At hun i det hele tatt kunne selge varen var min fortjeneste da jeg hadde bestilt de til butikken.
Ikke spesielt bra senger og elendig service. Her burde du ikke bruke pengene dine!
Topp service betjening som kjenner sine flotte produkter. Jeg får alltid lyst til å handle flere flotte produkter hos dem.
God og hyggelig servise, sengen levert og montert til riktig tid - og den er fantastisk god
Førsteklasses service og de beste sengene
Verdens beste senger med super service
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til Hästens med offentlig transport


Kontraskjæret 120 meter
12
Nationaltheatret 210 meter
70
Rådhusbrygge 3 210 meter
B9
Nationaltheatret 230 meter
140E
150E
160E
265E
Wessels plass 260 meter
12N
30
30N
31
32
32N
42N
54
70
81
81N
83N

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Hästens.

Oslo madrasser

åpningstider, plassering. Hieronymus Heyerdahls Gate 1 kart bykart, satellitt visning. Hästens adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Hästens. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Hästens med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Serta Serta 696 meter
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler