facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Høvåg barnehage

Høvåg barnehage

Info

I et gammelt herredshus holder vi til, en liten barnehage som rommer lek, undring og læring. Her er det alltid et fang å sitte på, her er det trygt å være.

Historie

Tenk deg en barnehage i et hus som er hundre år gammelt, som har egen bakerovn og "spøkelsesloft"? Høvåg Barnehage har dette og mer til. Vi har lavvo som brukes hele tiden, vi har lekeplass med mange muligheter, her dyrkes både lek og poteter. Vi har dyktige ansatte og en flokk med herlige unger, og det er plass til flere her. Vi har alltid et fang til en liten som trenger det, tid, trygghet og varme er varemerket vårt.

Barna her får gå på besøk til "heimen", som ligger like ved. Her synger de sammen med de gamle. De minste går på tur til hønene der, og vi inviterer dem på kaffebesøk når sola skinner.

Hos oss er vi heldige og har et hus som innbyr til lek og fantasi, også uteområdet er spennende og har mange små gjemmesteder for barn som vil utforske på "egen hånd".

Vi er mye på tur, mye ute og vi er ute hver dag - uansett vær. Men er været dårlig er vi ikke ute like lenge som andre dager. Vi legger vekt på omsorg, undring og bevegelse. Vi lager all maten selv, helst fra bunnen av, og barna er gjerne med på kokkeleringen.

Velkommen til oss!

Adresse: Høvåg sentrum, 4770 Høvåg
Telefonnummer: 91865992
on.krapdaorb@ghbgavoh
By: Høvåg
Rute: Høvåg sentrum
Postnummer: 4770



relaterte søk: bergstø barnehage, borketun barnehage, blåbæråsen barnehage lillesand
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler