facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Høyloftet på Krosser

Høyloftet på Krosser

Info

På Krosser har vi location for foto og styling av mote/interiør/møbler, samt et unikt og annerledes lokale for dagsmøter, kurs og konferanser.

Historie

Høyloftet på Krosser gård er et stort og lyst rom med mange muligheter. Ikke minst et unikt møtelokale for dagsmøter. En spesiell atmosfære, stilrent, litt annerledes og unikt. Holder dere møtet her, vil servering av hjemmelaget lunsj gjøre dagen på Krosser til en god opplevelse.

Krosser er omgitt av skog og åker, vi har en gammel smie og små grånede uthus i skogkanten. Høyloftet er ca 225 kvadratmeter, med mye lys og hvite vegger. Høyloftet er perfekt for foto og styling av interiør, mote og mat, samt portrettfotografering. Flyttbare vegger males etter avtale og vi tilrettelegger med gulv og andre løsninger om det er ønskelig. I etasjen over Høyloftet, på låven, er det også muligheter til å skape ulike og unike miljøer. Vi tilbyr kunder å bruke hele Krosser som er location - det gir mange muligheter.

Krosser ligger i Ås i Akershus, så Oslo er bare 35 minutter unna. Ta kontakt på [email protected] for mer informasjon eller ring 414 25 767.



"Unike lokaler for kurs og konferanser, samt studio for foto/film.Høyloftet på Krosser er et stort og lyst lokale med mange muligheter, kun 35 minutter fra Oslo. Vi tilbyr unike lokaler for møtevirksomhet, kurs og event, samt studio for foto og film av mat, mote, møbler og interiør. Med fokus på kvalitet, vår service og gode atmosfære gir vi våre besøkende gode opplevelser og gode arbeidsforhold!Ta kontakt på [email protected] eller ring 414 25 767 for mer informasjon"
Adresse: Kroerveien 240, 1433 Ås, Akershus
Telefonnummer: 4741425767
By: Ås
Rute: Kroerveien 240
Postnummer: 1433


åpningstider

Mandag: 08:00 - 18:00
Tirsdag: 08:00 - 18:00
Onsdag: 08:00 - 18:00
Torsdag: 08:00 - 18:00
Fredag: 08:00 - 18:00


relaterte søk: Stubbebord
Anmeldelser
Koslig sted for selskap, konfirmasjon m.m
Flott studio, fantastisk service og ....... god mat. Cathrine fixer alt.
Nydelig plass!
Spennende sted, flott plass
Flotte lokaler
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Høyloftet på Krosser.

ås arrangementsplanlegger

åpningstider, plassering. Kroerveien 240 ås møterom kart bykart, satellitt visning. Høyloftet på Krosser adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Høyloftet på Krosser. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Høyloftet på Krosser med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Ski Rørleggerbedrift AS Ski Rørleggerbedrift AS 4 km Service strålende og rask respons
Dreiebrakka Dreiebrakka 4 km Dreiing av diverse pynt, penner og noe bruksgjenstander. Fine småting å få kjøpt. Ta ...
Grønn Festival i Ås Grønn Festival i Ås 4 km Grønn Festival er en årlig event i Ås med konserter, foredrag og markedsdag for alle ...
Idédrivhuset Idédrivhuset 5 km Idédrivhuset holder til på Vitenparken ved NMBU i Ås, og er et entreprenørskapstilbud...
Saga Weddings Saga Weddings 8 km Vi hadde det meget hyggelig og aktivitetene var morsomme. Maten er tilberedt på gamle...
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler