facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Høysensitive barn

Høysensitive barn

Info

Vårt mål er å gi deg kunnskap om karaktertrekket høysensitivitet. Med denne kunnskapen kan vi hjelpe de særlig sensitive barna til å se sine styrker.

Historie

Velkommen til Faggruppen for særlig sensitive barn
Vi er en tverrfaglig gruppe som har lang erfaring i arbeid med barn. Vi er fagpersoner som representerer pedagogikk, coaching, psykologi og forskning.

Vårt mål er å gi deg som arbeider med barn mer kunnskap om karaktertrekket høysensitivitet. Med denne kunnskapen kan vi hjelpe de særlig sensitive barna til å se og bruke sine styrker. Gjennom økt bevissthet rundt hvordan man imøtekommer særlig sensitive barn, kan vi bidra til at samfunnet utvikler trygge og harmoniske barn og voksne, som har tro på egen mestring.

Adresse: Sørkedalsveien 90 A, 0376 Oslo, Norway
By: Oslo
Rute: Sørkedalsveien 90 A
Postnummer: 0376



relaterte søk: høysensitive barn søvn, høysensitive barn martha louise, høysensitive barn i barnehagen og hjemme, høysensitive barn lyd, høysensitive barn anmeldelse, høysensitive barn dagbladet, høysensitive barn martha, høysensitive voksne
Kommenter på dette stedet

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon Høysensitive barn. Sørkedalsveien 90 A kart bykart, satellitt visning. Høysensitive barn adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på Høysensitive barn. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om Høysensitive barn med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler