facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for HØYT & LAVT Nedstrand Klatrepark

HØYT & LAVT Nedstrand Klatrepark

Info

Klatreparken består av 5 løyper med forskjellig vanskelighetsgrad. Parken inneholder totalt 78 hindre og 11 zip-liner.
www.høytoglavt.no/nedstrand

Historie

Høyt & Lavt Klatrepark Nedstrand åpnet 5. april 2014, og er Rogalands eneste klatrepark med 70 apparater og 5 løypetraseer i trærne i Tveitskogen.

Løypene er tilpasset de fleste aldersgrupper og har ulike vanskelighetsgrader, med barneløype for de minste og tøffere løyper for de som ønsker ekstra utfordringer. Det tar normalt 3-4 timer å gå gjennom alle løypene.

I gårdshuset på Tveit Gard drives det kafé for besøkende. Selv i regnvær er det gøy i klatreparken – det er stille i skogen og med gode regnklær og hjelm er en godt beskyttet!

Adresse: HØYT & LAVT Nedstrand Klatrepark, 5560 Nedstrand
Telefonnummer: 52776140
on.tvaltyoh@dnartsden
By: Nedstrand
Rute: HØYT & LAVT Nedstrand Klatrepark
Postnummer: 5560



relaterte søk: høyt og lavt nedstrand overnatting, høyt og lavt nedstrand høyde, høyt & lavt nedstrand nedstrand, klatrepark sandnes, glamping nedstrand, høyt og lavt klatrepark priser, klatreparken, høyt og lavt sandnes
Kommenter på dette stedet

Veibeskrivelse til HØYT & LAVT Nedstrand Klatrepark med offentlig transport


Tveit vgs. 180 meter
246

Anmeldelser, anvisninger og kontaktinformasjon HØYT & LAVT Nedstrand Klatrepark.

Nedstrand sport og fritid

åpningstider, plassering. HØYT & LAVT Nedstrand Klatrepark nedstrand park kart bykart, satellitt visning. HØYT & LAVT Nedstrand Klatrepark adresse, telefonnummer, utsikt over gaten, postnummer. På denne siden kan du finne selskaper som ligner på HØYT & LAVT Nedstrand Klatrepark. På dette nettstedet kan du dele dine kommentarer og erfaringer om HØYT & LAVT Nedstrand Klatrepark med andre mennesker.

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Nærliggende lignende selskaper
Fjordsyn Fjordsyn 9 km
Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler