facebooktwitterpinterest

Anmeldelser, kontaktinformasjon for Hadeland Glassverk Bakeriet

Hadeland Glassverk Bakeriet
Adresse: Glassverkvegen 9 , Jevnaker 3520, NO
By: Jevnaker
Rute: Glassverkvegen 9
Postnummer: 3520



relaterte søk: Kokkestua Hadeland Glassverk meny, Kokkestua catering, Hadeland Glassverk butikker, Hadeland Glassverk utsalg, Besøke Hadeland Glassverk, Hadeland Glassverk kart, Hadeland Glassverk Oslo, Hadeland Glassverk barn
Nærliggende lignende selskaper
Bjørg Nedal Bjørg Nedal 809 meter
Anmeldelser
Kunne ikke lage en baguette med ost og skinke siden de ikke hadde råvarene. Det blir for dårlig. Prisen er også i høyeste laget.Mat: 4/5
Spiste noen småkaker i Bakeriet og var veldig fornøyd. Liten kø for kake disken i rushtiden men ventetiden lønner seg når man smaker den første biten. Bare toaletter kunne være litt ryddigere.
Bestilte barnemeny med pølse og pommes frites til 5-åringen. Smakte på en bit av pølsa og det er det verste jeg har smakt.. Den var vassen og smakløs, skulle nesten tro at den var fra i går og varmet opp på ny i dag.. Med tanke på prisen de tar, så burde maten være spiselig.
Maten var veldig god, men det er først og fremst den svært hyggelige og dyktige betjeningen jeg setter så pris på at jeg tar meg bryet med å skrive denne anmeldelsen :
Bestillte kontaktløse. Det tok ca 45 minutter å få tomatsuppe dagens og fish and chips. Da maten kom var det uten bestikk. Skjeer fantes ikke i blant bestikket. Sa i fra til en servitør som forsvant og kom ikke tilbake. Måtte så stå i kø for å få kontakt med han i kassa. Da jeg endelig fikk bestikk var maten kald. Kjempeskuffa.
Koselig sted med hyggelig betjening og god mat. Anbefales.Mat: 5/5
Veldig små retter til ufattelig høy pris, og da vi fikk den utrolig lille retten til nesten 200 kr, lå det hår inni burgeren. Maten var i seg selv helt grei med tanke på smak. Anbefales virkelig ikke. Lang ventetid for de minste rettene jeg har sett. Spis ett annet sted. På burgeren er det ikke engang salat, det eneste du får er burgerbrød og kjøtt, ikke engang dressing på. Dårlig organisert også. Spis et annet sted!
Kjøpte to brød på torsdag. Et surdeigsbrød, som var bra og et glutenfritt brød. Brødet lå i hylla merket glutenfritt og jeg betalte 59,- som glutenfritt brød skulle koste. Min mann ble syk av brødet, oppkast og diare. Her må noe være feil!!!!!! Håper ledelsen ser dette og tar en sjekk.
Bra sted og gode kaker winerbrød, kanelboller, salater, og mye mere. Dette er et sted som jeg kan trykt anbefale. Stikk innom og smak på kaffen og sug til deg atmosfæren. GOD TUR!
Fikk 'juletallerken' på 200kr uten pølse, uten ribbe. Det var etter flere forsøk å klage og 20 minutt ventetid at jeg fikk en ordentlig en.
Kommenter på dette stedet

Legg til dette kortet på nettstedet ditt;



Vi bruker informasjonskapsler

Vi bruker informasjonskapsler og annen sporingsteknologi for å forbedre din nettleseropplevelse på nettstedet vårt, for å vise deg personlig innhold og målrettede annonser, for å analysere nettstrafikken vår og for å forstå hvor våre besøkende kommer fra. Personvernregler